Ramai terkejut rupanya suara pakcik sebijik suara seekor kambing – “Kalau pejam mata mesti ingat kambing betul”

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Ramai terkejut rupanya suara pakcik sebijik suara seekor kambing – “Kalau pejam mata mesti ingat kambing betul”

Bukan semua orang mempunyai kelebihan tertentu yang membuatkan dirinya menjadi sedikit istimewa berbanding kita manusia biasa yang tidak mempunyai apa- apa keistimewaan.

Kadang kala insan yang mempunyai kelebihan ini tidak dapat dilihat dengan mata kasar tetapi sebenarnya dia ada kelebihan yang tertentu. Seperti seorang pak cik yang membuat bunyi seperti seekor kambing.

Sebuah rakaman video mengenai pak cik itu telah dimuatnaik di aplikasi instagram reels yang memaparkan seorang pak cik yang telah dipvjuk oleh kawannya untuk membuat bunyi seekor kambing.

Setelah dipujuk, beliau pun membuat bunyi seekor kambing dan ternyata bunyi itu persis bunyi seekor kambing apabila mengembek dan jika didengar berkali- kali, memang tidak dapat dibezakan bunyi seekor kambing atau bunyi yang dibuat oleh pak cik itu.

Ketika diterjah ke ruangan komen, ramai yang tergelak besar apabila mendengar bunyi kambing yang dibuatnya dan ramai juga yang tergelak kerana bunyi ketawa orang lain yang ketawa besar apabila mendengar bunyi mengembek itu.

Komen Netizen:

Jangan lupa like, komen dan share ya. Terima Kasih!

Sumber: https://www.instagram.com/kongsi.viral/, sinarviral.com via keramatviral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*