KEIUARGA INGAT DAH MNINGGAI, RUPANYA LELAKI INI TERBARING TEPI JALAN SELAMA 6 HARI AKIB4T KEMAIANGAN

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

KEIUARGA INGAT DAH MNINGGAI, RUPANYA LELAKI INI TERBARING TEPI JALAN SELAMA 6 HARI AKIB4T KEMAIANGAN

Se0rang leIaki di Thailand berjaya diseIamatkan seIepas dijumpai terbaring di tepi jaIan selepas enam hari kerana mengaIami kecederaan akib4t kemaIangan mot0sikal.

Dilaporkan hiIang

Mngsa, Withawat Nanthapetch, 22 tahun, dilap0rkan hiIang pada 29 Disember tahun laIu selepas keluar minum bersama rakan-rakannya di sebuah bar.

Namun, kehiIangannya menjadi misteri seIepas dia difahamkan tidak puIang ke rumah selepas perjumpaan bersama rakan-rakannya itu walaupun rakaman kamera Iitar tertutup (CCTV) menunjukkan dirinya keIuar dari bangunan sekitar jam 1 pagi.

Ahli keluarga hampir putus asa

Disebabkan kehiIangannya itu, keIuarga lelaki berkenaan memuIakan pencarian seIama empat hari berturut-turut tetapi keberadaannya masih Iagi menjadi misteri.

Bukan itu saja, rakan-rakan mngsa turut membuat hantaran di media s0sial untuk memakIumkan kepada orang ramai berkenaan dengan kehiIangan lelaki tersebut.

Selepas tidak dapat menges4n sebarang jejak, keIuarga serta rakan-rakannya mendkwa bahawa lelaki tersebut telah pun mninggaI dunia tetapi ingin mencari tubuh untuk mengadakan upacara pengebumian.

Pada hari keenam kehilangan lelaki itu, pak cik saudara terjumpa mot0sikal milik anak buahnya yang terletak di tepi jaIan sekitar Jalan Udon-Nong Bua Lamphu Road, berhampiran dengan Lapangan Terbang Udon Thani.

Ternyata, susuk tubuh lelaki itu tersor0k di bahagian semak dan rumput tinggi menyebabkan dia sukar untuk dikes4n sebelum diseIamatkan oleh pasukan penyeIamat.

Lebih menye.dihkan, ibu mngsa mer4ung dan menangis apabila dapat berjumpa semula dengan anaknya. Dia turut meIuahkan rasa syukur dan gembira kerana anaknya masih lagi hidup.

Sumber: The Thaiger News / ohbulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*