“Amboi dah macam reunion dgn member2 sekolah” – Ramai puji sampai bersila berkongsi rezeki dgn monyet2

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Amboi dah macam reunion dgn member2 sekolah” – Ramai puji sampai bersila berkongsi rezeki dgn monyet2

Memang tidak dinafikan ramai orang suka memberikan makanan kepada monyet liar kerana haiwan tersebut tidak takutkan manusia malah ada segelintir kawanan monyet yang memang menunggu makanan daripada insan yang baik hati.

Kadang kala monyet yang sudah terbiasa dengan kehadiran manusia ini tidak t4kutkan manusia bahkan mereka berkumpul jika ada yang ingin memberikan makanan kepada mereka.

Sama seperti yang dilakukan seorang gadis yang sedang beramah mesra dengan monyet- monyet itu semua tanpa rasa takut di dalam sebuah rakaman video yang dimuatnaik di laman aplikasi instagram. Dah macam sesi bertemu kembali dengan kawan- kawan lama dah.

Bukan sahaja duduk bersila sambil memberi makan kepada monyet- monyet itu tetapi gadis itu kelihatan selesa sambil memberikan roti untuk santapan mereka. Bukan apa la kan sebabnya ramai yang takut hendak mendekati mereka ternyata gadis itu berbeza.

Menjengah ke ruangan komen pula, warganet terpegun melihat gadis itu yang tidak gentar mahupun berada bersama sekumpulan monyet liar.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*