Tidak mahu berpisah dengan tuan, kucing tembam ini terpaksa dibawa ke kelas dan disembunyikan di dalam laci

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Tidak mahu berpisah dengan tuan, kucing tembam ini terpaksa dibawa ke kelas dan disembunyikan di dalam laci

Bukan mudah untuk berpisah dengan haiwan peliharaan. Kalau boleh tidak mahu langusung meninggalkan mereka di rumah. Walaupun tidak lama ke luar rumah tetapi pasti ada rindu membuatkan kita tidak sabar untuk pulang ke rumah.

Oleh kerana tidak mahu berpisah dengan kucingnya, seorang netizen secara diam-diam telah membawa kucing kesayangannya ke kelas. Kucing tembam itu kemudian diletakkan di dalam laci meja supaya tidak disedari oleh sesiapa.

Setiap kali tuannya mahu keluar ke kelas kucing gemuk bernama ‘Baton’ itu akan terus mendekati tuannya seolah-olah tidak mahu membenarkan tuannya keluar meninggalkannya. Melihat wajah kasihannya, pemilik kucing itu akhirnya mengalah dan membawa kucingnya ke kelas bersamanya.

Apa yang paling comel, Baton sangat baik dan berkelakuan sopan. Dia bahkan bijak menyembunyikan dirinya di dalam laci semasa kelas. Sepertinya dia juga tidak mahu rahsianya dan tuannya diketahui oleh orang lain. Sepanjang kelas berlangsung Baton langsung tidak berbunyi sehingga guru yang mengajar tidak langsung sedar akan kehadiran Baton di dalam kelas. Sangat bijak!

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*