Ini Sebab Mengapa Ainina Jarang Berlakon Sekarang, Layak Digelar Ibu Mithali.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Ini Sebab Mengapa Ainina Jarang Berlakon Sekarang, Layak Digelar Ibu Mithali.

Sering muat naik gambar dengan anaknya, Elisya iaitu anak kepada pelakon wanita Ainina Ahmad dan terima banyak persoalan daripada warganet kerana ingin tahu tentang penyakit anaknya.

Beliau atau dikenali sebagai Ainina Ahmad merupakan pelakon wanita yang aktif sejak umur 18 tahun lagi pada awal tahun 90-an. Untuk pengetahuan anda, Ainina juga merupakan anak kepada pelakon arwh Ahmad B.

Ainina pernah mendirikan rumah tangga bersama penyanyi yang dikenali sebagai Rahmat Mega telah dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan. Namun sejak berumah tangga, beliau lihat kurang aktif dalam bidang lakonan kerana menguruskan hal keluarga. Pada 2011, Ainina dan Rahmat telah mengambil keputusan untuk bercerai.

Selaain berlakon, beliau juga sangat aktik dalam bidang pernigaan barangan kosmetik, makanan kering dan bisku halis buatan air tangannya. Kini, beliau telag kembalik aktif dalam lakonan semula walaupun sibuk menguruskan anak-anak sebagai sebagai seorang ibu tunggal.

Menurut laman instagram Ainina, beliau kerap muat naik gambar bersama anak-anaknya iaitu Nur Ariana,18 dan Nur Ara Elisha, 11 tahun. Baru-baru ini beliau kongsikan sebuah videoa yang merakamkan puteri keduanya, Elisa memberi pesanan buat ramai orang untuk duduk di rumah sepanjang PKP. (ketika PKP)

Menerusi akaun Instagram, Ainina juga kerap berk0ngsi gambar bersama-sama dengan anak-anaknya iaitu Nur Ariana, 18 dan Nur Ara Elisha, 11 tahun. Terkini, Ainina telah berkongsi video yang merakamkan anak keduanya, Elisha memberi pesanan kepada orang ramai untuk duduk di rumah sepanjang PKP. (ketika PKP)

Sumber: imuslimnetwork

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*