“Sekali dia berkepak, tak cukup tanah lari” Gelagat Gadis ‘Kejung’ Selepas DIperhati Angsa Buat Ramai Gelak

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Sekali dia berkepak, tak cukup tanah lari” Gelagat Gadis ‘Kejung’ Selepas DIperhati Angsa Buat Ramai Gelak

Sebut sahaja mengenai angsa, ramai akui merasa takut dan kalau boleh tidak ingin menjadi mngsa dikejar haiwan tersebut yang boleh mengundang cuak.

Malah banyak kisah-kisah yang dikongsikan oleh wargamaya apabila menjadi mangsa dikejar angsa ini memang lari tak cukup tanah melarikan diri gara-gara haiwan ini yang boleh tahan garang apabila dengan orang yang tidak dikenalinya.

Dua gadis ini juga menerima nasib yang sama apabila hanya mampu kejung tidak dapat bergerak selepas diperhatikan oleh angsa yang agak tinggi.

Sudahlah diperhatikan, boleh tahan dekat juga dua gadis berkenaan apabila rakaman video yang memaparkan kejdian tersebut menjadi tumpuan wargamaya selepas dimuat naik oleh pengguna TkTk atas nama Missmastura12.

lihat video

Dengan pantas juga perkongsian di ruangan TkTk itu bersama satu rakaman video beberapa saat ini menarik perhatian ramai dengan ratusan komen dimana akui netizen akan melakukan hal yang sama jika berhadapan dengan situasi terbabit.

Melalui respon-respon netizen di video itu juga, telatah angsa itu ditepi dua gadis tersebut mengundang lucu apabila sudahlah berada dekat, memang perlu tunggu angsa beredar terlebih dahulu kerana rasanya agak mustahil untuk melarikan diri.

sumber: himpunanceritalawak

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*