“Rezeki tak pernah salah alamat” Gadis Goreng Ikan Dapat Cicak ‘Percuma’ Bikin Dekah

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Rezeki tak pernah salah alamat” Gadis Goreng Ikan Dapat Cicak ‘Percuma’ Bikin Dekah

Mungkin ada yang pernah melalui situasi kelakar ini setiap kali menggoreng di dapur di mana ada benda lain pula yang muncul di dalam kuali. Sama juga macam situasi yang dilalui gadis ini apabila dia menerima kunjungan seekor cicak semasa sedang sibuk menggoreng ikan ini.

Kemunculan cicak yang turut berada di dalam kuali itu turut mengejutkan gadis itu yang langsung tidak sedar apa yang terjadi. Dalam masa yang sama, ramai pula netizen yang pernah melalui situasi yang sama seperti yang dialaminya ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, gadis itu berkongsikan kejadian lucu yang berlaku semasa dia sedang memasak di dapur baru-baru ini. Biasanya jika sedang menggoreng, ramai yang akan meninggalkan sahaja dapur memandangkan proses menggoreng mengambil masa yang lama.

Menurut gadis itu pula, dia baru sahaja ingin mengangkat ikan yang digorengnya itu sebelum menyedari ada benda lain yang berada di dalam kuali itu. Sebaik sahaja dilihat dengan teliti, rupa-rupanya terdapat seekor cicak di sebelah ikan yang digorengnya.

lihat video

Gadis itu juga turut berasa terkejut dan tertanya-tanya bagaimana cicak tersebut boleh termasuk ke dalam kuali tersebut. Turut dapat dilihat, seekor cicak yang turut sama digoreng seperti ikan yang berada di sebelahnya itu.

Di ruangan komen, netizen turut sama berdekah melihat situasi yang dialami gadis ini. Malah ada yang berseloroh bersimpati dengan nasib cicak itu yang tidak semena-mena menemui ajalnya di situ.

sumber: himpunanceritalawak

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*