“Nakal Sangat Kan Dah Kena” Gara-gara Buat ‘Hal’, Oyen Kena ‘flying kick’ Oleh Ibu Ayam.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Nakal Sangat Kan Dah Kena” Gara-gara Buat ‘Hal’, Oyen Kena ‘flying kick’ Oleh Ibu Ayam.

Kucing berbulu oren sering kali dipanggil Si Oyen dan cukup sinonim dengan perangai nakal mereka. Boleh dikatakan saban hari ada sahaja perangai nakal yang dilakukan oleh si comel berbulu oren ini.

Malah ada yang menganggap jika Si Oyen tak buat hal memang tak sah. Dalam satu perkongsian rakaman yang telah mencuri perhatian warganet ini, dipaparkan Si Oyen buat hal dengan anak ayam di halaman rumah.

Kelihatan seekor kucing berbulu oren mengejar anak ayam. Namun pengakhirannya buat ramai terhibur menyaksikan gelagat Si Oyen ini. Manakan tidak akhirnya Si Oyen dikerjakan ibu ayam selepas ia cuba mengejar anak haiwan tersebut.

Berikut adalah perkongsian rakaman Si Oyen dikerjakan ibu ayam yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun lynlynnnnne ini:

lihat video

Ha..kau..Sakan kejar anak ayam kan dah tak pasal-pasal kena dengan ibunya. Perkongsian rakaman Si Oyen dikerjakan ibu ayam ini telah meraih lebih 500 ribu tontonan dan 84 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman tersebut di ruangan komen seperti berikut:

sumber: himpunanceritalawak

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*