Dua Ekor Anjng Setia Menjaga Seorang Wanita Tua. Dipercayai Kehilangan Tempat Tinggal Dan Bvta, Ditemui Tidur Di Dalam Lumpur Berhampiran Sungai

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Dua Ekor Anjng Setia Menjaga Seorang Wanita Tua. Dipercayai Kehilangan Tempat Tinggal Dan Bvta, Ditemui Tidur Di Dalam Lumpur Berhampiran Sungai

Anj!ng adalah antara haiwan yang paling tidak mementingkan diri sendiri di planet ini. Malah anj!ng li4r yang telah did3ra dan kehilangan cinta dan kasih sayang mampu memberikan kasih sayang dan penjagaan yang paling besar. Ake Srisuwan dari Thai1and berkongsi gambar yang menyentuh hati di Fbk.

Dua anj!ng berbaring dekat dengan seorang wanita tua di dalam lum.pur, seolah-olah menjaganya. Semasa berkeliaran di tebing sungai, jurugambar telah menangkap gambar ini. Dia tidak tahu sama ada wanita ini masih hidup atau tidak. Dan, jika dia masih hidup, mengapa dia berada dalam keadaan ini?

Apabila dia mendekati wanita tua itu, dia mendapati wanita itu tidak sihat. Dia memutuskan untuk menyiasat sekeliling samada ada sesiapa orang lain di tempat itu. Akhirnya, wanita warga emas itu dikesan sebagai gel4ndangan dan bu.ta. Dia tidur di tebing sungai, diawasi oleh dua anjingnya.

Anjing-anjing itu telah menjaganya sepanjang masa. Dan saya tidak mahu meninggalkannya dalam keadaan ini. Kerana tempat itu dianggap berb4haya, Ake memutuskan untuk membawa wanita itu dan anj!ng-anj!ng itu ke lokasi yang lebih selamat, hospital tempatan, dan mendapatkan bantuan.

Oleh kerana berita itu tersebar begitu pantas, ia telah diambil oleh pihak berkuasa. Mereka segera membuat keputusan untuk membantu wanita ini dan haiwan peliharaannya mencari perlindungan dan rumah. Kami berharap wanita ini dan dua anj!ng penjaganya baik-baik saja.

Sumber: https://perfectlady.club

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*