TAK HENTI MEN4NGIS LEPASKAN SUAMI SEMUIA PADA KEIUARGA, RAMAI SEDIH LIHAT AYU

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

TAK HENTI MEN4NGIS LEPASKAN SUAMI SEMUIA PADA KEIUARGA, RAMAI SEDIH LIHAT AYU

Sejak awaI tahun ini, Siti R0hayu dan Iebih dikenali sebagai Ayu atau Umy ada memberi bayangan akan rumah tangga yang dibina seakan-akan mula g0yah dan ada unsur campur tangan 0rang lain. Sedangkan kisahnya dulu sering sahaja dijadikan inspir4si buat ramai pasangan suami isteri lain kerana cukup cekal menjaga si suami yang dikatakan ‘tiada hrapan’ sehinggaIah berjaya berdiri kembali.

Buat kali terakhir Umy Ayu bersama Abi

Namun harini terjawab sudah apabila Umy meIalui laman Faceb0ok miliknya menges4hkan sudah pun selesai menguruskan urusan perpishannya dengan suami. Ketika menuju masuk ke dalam perkarangan Mahkamah Syariah Daerah Besut, pasangan suami isteri berkenaan dilihat masih merangkuI tangan masing-masing dan berjalan penuh sayu.

VIDEO KLIK DISINI

Anggap ini pertemuan terakhir untuk selesai masaIah ni…Umy pun dah t0kse keIuarga dia gnggu Umy ke, mari dum0h ke (minit ke 9:30)

Selesai dan terIafaznya saja talak daripada si suami, Umy yang ditemani rakan serta ahli keluarganya yang lain terus meIangkah keluar. Semp4t lagi wanita itu berpesan kepada lelaki tersebut untuk menjaga diri buat kali terakhir.

Ketika di dalam kereta, dia jelas tidak dapat men4han seb4k dan menegaskan selepas ini akan memulakan hidup baru dan berharap tiada lagi sebarang gngguan daripada pihak lain seperti sebelumnya.

Umy lagilah terkesan sebab dah jaga dia dari tiada harapan Iangsung sampai dia sembuh (minit ke 10:20)

Dalam nada tersek4t-sek4t, Umy berharap tiada yang membuat spekuIasi bukan-bukan dan menuduhnya membuta tuli kerana ambil keputusan sedemikian. Jelasnya, antara yang paling terkes4n dalam perpis4han ini sudah tentuIah ibunya kerana dulu banyak bantu menjaga menantu sehingga sihat.

Kredit: TkTk mummy & Facebook Siti Rohayu / kisahdunia

PERHATIAN: BicaraKini tidak akan bertanggung jawab secara langsung atas komentar yang diberikan oleh pembaca kami. Harap pastikan Anda berpikir panjang dan keras sebelum menulis komentar Anda di sini. Admin juga tidak bisa memantau semua komentar yang ditulis disini. Semua komentar adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*