Pohon Doa Orang Ramai, Pnyanyi Aiman Tino Masuk H0spital. Ibu Tmpil Beritahu Keadaan Terkini

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Pohon Doa Orang Ramai, Pnyanyi Aiman Tino Masuk H0spital. Ibu Tmpil Beritahu Keadaan Terkini

Kuala Lumpur – Ibu kepada penyanyi Aiman Tin0, Hazelina Mat Jalil memberitahu anaknya dit4han di sebuah pusat perubatan swasta dekat Setapak seIepas mengaIami kesuk4ran bernfas, semalam.

Menurut Hazelina, Aiman itu dimasukkan ke hspital pada Sabtu selepas mengaIami gejaIa batuk berpanjangan.

Kami bawa Aiman buat pemeriksaan dan d0ktor minta masuk ke wad untuk pemeriksaan Ianjut.

Sekadar inf0, Mohammad Aiman Yusri atau lebih dikenali sebagai Aiman Tino merupakan se0rang penyanyi dan pelak0n lelaki Malaysia. Beliau mula mendapat perhatian umum selepas singIe suIung beliau iaitu Ku Rela Dibenci mula mendapat sambutan.

Selain menyanyi, Aiman juga telah mencuba nasib sebagai se0rang pelak0n dan telah membintangi dalam drama seperti drama bersiri Mak Cun musim ke 4 serta memegang watak sebagai Kumin daIam drama tersebut.

M0ga Cepat Sihat

Pemantauan juga akan diIakukan bagi memastikan sama ada terdapat j4ngkitan kum4n pada paru-paru. Saya juga nasihatkan dia kurangkan atau berhenti terus dari menghis4p v.ape kerana bimbang akan mengg4nggu kesihatannya.

“Alhamdulillah Aiman dalam keadaan stabil dan perlu berehat serta memakai 0ksigen bagi stabiIkan pernfasan,” katanya.

Hazelina berkata penyanyi Ku Rela Dibenci itu juga dikhuat1ri menghid4p Ielah walaupun dia tidak ada sejarah peny4kit berkenaan.

Dia turut mem0hon semua peminat mend0akan agar Aiman lekas sembuh dan diberikan kes.ihatan seperti sediakala.

Hati ibu mana yang tidak risau setiap kali anak-anak s4kit. Saya sentiasa anggap anak-anak masih kecil bila mereka s4kit.

“Sebab itu saya Iebih suka minta mereka segera dapatkan rwatan supaya tahu keadaan dan dipantau d0ktor,” katanya.

Kredit : HM/IG / onlinemalaya

PERHATIAN: BicaraKini tidak akan bertanggung jawab secara langsung atas komentar yang diberikan oleh pembaca kami. Harap pastikan Anda berpikir panjang dan keras sebelum menulis komentar Anda di sini. Admin juga tidak bisa memantau semua komentar yang ditulis disini. Semua komentar adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*