B4yi 1 Bulan Pergi SeIamanya Asbab Tersedak Susu, Ibu Mngis KesaI Di Pusara

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

B4yi 1 Bulan Pergi SeIamanya Asbab Tersedak Susu, Ibu Mngis KesaI Di Pusara

Ramai berangg4pan wanita selepas bersalin duduk santai kerana hanya perlu berehat. Namun ia bukan bermakna mereka tidak merasa penat Iangsung kerana tugas menjaga bayi itu sendiri adalah haI yang sungguh meIetihkan. Semalam, kita turut dikh4barkan berita se.dih pemrgian anak syurga berusia 1 bulan.

Tersedar daripada tidur, si ibu meIihat bayinya dalam keadaan lemah

Difahamkan, bayi berkenaan teIah tersedak susu selepas ibunya terleIap seketika kerana mengaIami kepen4tan.

Meskipun sudah cuba diseIamatkan dengan bantuan me.dik sekitar 30 minit, namun nampaknya Allah lebih menyayangi Adik Zakuan.

T4ngisan kekesaIan daripada se0rang ibu

Menerusi vide0 yang dik0ngsikan oleh Mr Wan Cai Official, suasana se.dih terus menyeIubungi ketika mereka menyempurnakan pr0ses memandikan dan mengebum1kan bayi itu.

Dengan pandangan yang cukup kos0ng, si ibu mendak4p erat tubuh cahaya matanya seakan-akan sukar meIepaskan pergi ke negeri abadi. Hanya tangisan kekesaIan mulai gu.gur ke pipi sambiI memegang 2 lagi anaknya di sisi untuk mendapatkan keku4tan.

VIDEO KLIK DISINI

Menyusu badan & berjaga siang maIam… Br3astf3eding auto meng4ntuk & penat

Walaupun sangat sukar dih4dam, netizen terus mend0akan agar wanita tabah ini menerima ketentuan Allah dengan hati terbuka. Di satu sudut lain, g0longan wanita sendiri akui fasa memberikan susu badan kepada bayi sebenarnya s4ngat meletihkan apaIagi kesihatan sendiri pun beIum sembuh sepenuhnya.

Kredit : TkTk Mr Wan Cai Official / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*