Alami K0mpIikasi Jntung, Bapa Nabil Ahmad MeninggaI Dunia

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Alami K0mpIikasi Jntung, Bapa Nabil Ahmad MeninggaI Dunia

Bapa kepada pengacara p0pular, Ahmad Nabil Ahmad iaitu Ahmad Ismail dikhab4rkan mninggaI dunia kira-kira jam 2 petang tadi di H0spital Serdang disebabkan k0mpilasi jntung.

Dah seminggu di h0spital

Menerusi lap0ran dari Mstar, allahyarham yang berusia 71 tahun telah dimasukkan ke h0spital sejak seminggu lalu disebabkan k0ndisi kesihatannya yang kurang baik.

Perkara tersebut disampaikan oleh pengurus Nabil apabila menyatakan sebelum ini allahyarham dikej4rkan ke H0spital Tuanku Jaafar, Seremban sebelum dipind4hkan ke H0spital Serdang pada Khamis minggu lalu.

“Arwh sebelum ini dimasukkan ke H0spital Tuanku Jaafar, Seremban sebelum dipindahkan ke H0spital Serdang pada Khamis minggu lalu.

Bapa Nabil sudah lama menghid4p masalah jntung dan dimasukkan ke h0spital disebabkan keadaan semakin te.ruk. “Nabil kini berada di h0spital bagi pengurusan jn4zah” katanya.

Difahamkan, Nabil kini berada di h0spital bagi urusan pengurusan jn4zah. Dari makluman pihak pengacara tersebut, jn4zah bapanya akan dibawa pulang ke kampung halaman Nabil di Mambau, Negeri Sembilan untuk diuruskan sebelum dikebum1kan di Tnah Perkburan Air Garam.

Sumber: Mstar (Farol Hadi) / ohmymedia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*