Termvntah Di Katil Hspital, Kanak2 Hidap Knser Menangis Risau Susahkan Ibu

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Termvntah Di Katil Hspital, Kanak2 Hidap Knser Menangis Risau Susahkan Ibu

MeIihat anak kecil yang terIantar s4kit di atas katiI sememangnya satu perkara yang begitu menyen.tuh hati. Mana tidaknya, diusia sebegitu sepatutnya mereka sedang aktif bermain dan bukannya harus men4nggung derita yang meIemahkan tubuh badan.

Kanak2 berjuang s4kit sejak usia 4 tahun

Namun, perkara tersebut teIah dilalui oleh se0rang kanak-kanak dikenali sebagai Muhammad Umar Fayyadh apabila berju4ng meIawan knser yang dihidapinya sejak berusia 4 tahun.

Menerusi muat naik yang dilakukan oleh pengguna TkTk yang juga ibu kepada adik Umar iaitu @0azkiaaeera0, dia telah berk0ngsi perjalanan sepanjang anaknya bergeIar cncr srv1v0r dan sentiasa mend0akan kesihatan kanak-kanak terbabit.

Sedang jaIani rwatan

Sepanjang anak suIungnya menjaIani rwatan CNS Embry0nal Tum0r (s4raf) tah4p 4 di hspital, pengguna TikTok berkenaan telah mengambil vide0 dan berk0ngsi kompilasi rakaman tersebut di mdia s0s1al.

Sudah tentu ia telah mendapat perhatian ramai lebih-lebih lagi mereka yang rapat dengannya kerana mahu mengetahui perkembangan kesihatan kanak-kanak tersebut.

VIDEO KLIK DISINI

Risau ibu m4rah sebab munt4h

Dalam vide0 terbaru yang dimuat naik oleh @0azkiaaeera0, dia telah berk0ngsi m0men anaknya bertanya sama ada dia mrah ataupun tidak kerana kerap termunt4h di atas katil sewaktu mendapatkan rwatan.

VIDEO KLIK DISINI

Sem0ga Allah angkat s4kit adik

Perkara tersebut membuatkan warganet berasa begitu seb4k kerana melihat anak kecil yang rasa bersaIah sehingga men4ngis kerana termunt4h tanpa sengaja memandangkan dia sedang s4kit.

Mereka juga mend0akan agar kanak-kanak tersebut segera puIih dari rasa s4kit yang diaIaminya dan turut memberikan semangat kepada ibunya supaya terus kuat dalam menguruskan anak yang sedang diuji dengan peny4.kit berat seperti itu.

Sumber: TkTk @0azkiaaeera0 / ohmymedia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*