Budak LeIaki 2 Tahun Mnggal Dunia Tjatuh Dari ‘BABY CHAIR’ Di Restoran

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Budak LeIaki 2 Tahun Mnggal Dunia Tjatuh Dari ‘BABY CHAIR’ Di Restoran

Se0rang kanak-kanak lelaki berusia dua tahun disahkan mninggaI dunia selepas terja.tuh dari kerusi bayi di sebuah rest0ran dekat Taman Sutera di sini, petang semalam.

Difahamkan, dalam kjadian yang berlaku pada jam 3 petang itu, kanak-kanak tersebut sedang makan bersama keIuarganya sambil duduk di sebuah ‘baby chair’ sebelum terjatuh di lantai yang menyebabkan kepaIanya terhentak.

Menurut TimbaIan Ketua Polis Daerah J0hor Bahru Utara, Superintendan Fariz Ammar Abdullah, kjadian itu berlaku kerana kanak-kanak tersebut men0lak meja menggunakan kakinya yang menyebabkan kerusinya terja.tuh.

“Ibu bapa kanak-kanak itu membawanya ke rest0ran kira-kira jam 2 petang dan meIetakkan anak mereka di dalam kerusi bayi.

“Ketika sedang makan, kanak-kanak berkenaan bertind4k luar kawaIan dengan men0lak meja menggunakan kakinya hingga menyebabkan kerusi bayi terja,tuh dan kepaIanya terhent4k di lantai.

“Dia kemudian men4ngis dengan kuat sebeIum pengs4n,” katanya.

Tambahnya lagi, bapa kanak-kanak berkenaan bertind4k membawa anaknya itu ke h0spital swasta di Iskandar Puteri dan disahkan mninggaI dunia oleh pegawai perubatan.

“Bapa kanak-kanak itu kemudian membawanya ke sebuah h0spital swasta di Iskandar Puteri sebelum disahkan mninggaI dunia oleh pegawai perubatan yang bertugas,” ujarnya.

Ujarnya, tiada unsur jn4yah dalam ke.s tersebut namun, sia.satan lanjut masih diteruskan dan kertas sia.satan dibuka atas lap0ran m4.ti mengejut (SDR).

Sumber: Harian Metro (Izz Laily Hussein) / OMM

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*