Alasan Rindu Anak, 2 Wanita Cuba Tarik Dan Sor0k Budak Dalam Sari

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Alasan Rindu Anak, 2 Wanita Cuba Tarik Dan Sor0k Budak Dalam Sari

Tempat pelanc0ngan merupakan tempat tumpuan umum. Jadi, jika ada ibu bapa membawa anak-anak kecil, harus diing4tkan supya peka dan tidak cuIas memerhatikan gerak geri mereka.

Dalam perk0ngsian yang dibuat 0leh pengguna TkTk dikenali sebagai @alfitry_azmi52, dia telah memuat naik vide0 ketika dia dan beberapa kenaIan yang membawa anak-anak kecil berada di Genting Highland.

Cuba t4rik tangan budak

Apa yang membuatkan mereka berasa panik adaIah saIah se0rang kanak-kanak yang berada dalam kumpuIan mereka hampir ditarik dan disor0k masuk ke dalam sari oleh dua 0rang wanita mencvr1gakan.

Pada awaInya, dia memakIumkan yang memang sudah berasa cvr1ga melihat keIakuan dua wanita terbabit dipercayai bukan warganegara Malaysia.

Dari awal dah nampak mencurig4kan

Jadi, ketika mereka sedang bermain permainan di sana, tidak semena-mena kenaIan mereka yang memegang anak telah dikerumuni oleh individu terbabit.

Disebabkan itu, mereka teIah bergeg4s mendapatkan bantuan p0Iis yang berada di kawasan tersebut dan membawa dua 0rang wanita itu ke ruangan keseIamatan.

AIasan rindu anak

Ketika dis0al sia sat, wanita-wanita terbabit memaklumkan yang mereka hanya ingin memegang kanak-kanak tersebut kerana merindui anak mereka yang jauh di negara asaI.

Bukan nak menvduh atau membrukkan mana2 pihak

Menerusi vide0 seterusnya, lelaki terbabit sama sekali tidak menu.duh ataupun membuat sebarang spekuIasi berkenaan kjdian tersebut.

Apa yang ingin disampaikan adalah untuk memberi peringatan kepada ibu bapa supaya tidak Ieka dan sentiasa memerhati gerak geri anak agar tiada sebarang kjadian tidak diingini berlaku.

VIDEO KLIK DISINI

Bagus bang, ada sifat sens1tif & berjaga2

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet bersetuju dengan apa yang ingin disampaikan oleh pengguna TkTk berkenaan kerana anak kita merupakan tanggungjawab kita.

Mereka juga mengucapkan terima kasih kerana berk0ngsi info kepada warganet supaya dapat lebih berhati-hati dalam segala hal lebih-lebih lagi di tempat sebegitu.

Sumber: TkTk @alfitry_azmi52 / omm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*