“Dah Cukup Amal Kot” Aksi Rider Menyelit Bawah Lori Treler Dikecam Warganet

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Dah Cukup Amal Kot” Aksi Rider Menyelit Bawah Lori Treler Dikec4m Warganet

K3s kemaIangan di atas jalan raya sememangnya tidak dapat dielakkan kerana kemaIangan tidak mengenal waktu bahkan boleh berlaku pada bila-bila masa sahaja.

Adakalanya, kemaIangan berlaku disebabkan oleh kerana perkara yang tidak dapat dielakkan seperti tayar pecah, Ianggar haiwan melintas dan banyak lagi namun ada juga disebabkan kecuaian seseorang individu itu sendiri.

Malah yang lebih teruk, disebabkan keb0d0han seorang pengguna jalan raya, orang lain pula yang menjadi mngsa.

Sama seperti kisah yang tuIar baru-baru ini di mana seorang lelaki yang menunggang motosikal secara berbh4ya nyata mengundang kcaman ramai.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @isusemasav1ral, dapat kita lihat pemuda tersebut merakam aksinya yang menyelit secara merbhaya di bawah sebuah lori treler sewaktu menunggang motor di atas jalanraya.

Bukan itu sahaja, dia juga sempat ketawa setelah berjaya menyelit di bawah lori treler seolah-olah bangga dengan aksi yang dilakukan walaupun pemandu lori tersebut telah membunyikan hon panjang.

VIDEO:

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet berang dengan sikap individu tersebut yang dikatakan saja mencari n4has melakukan aksi yang berbhaya tersebut.

Bukan itu sahaja, warganet juga memerli lelaki ini dengan mengatakan berapa banyakkah amal yang dilakukan sehingga sudah bersedia untuk ajaI?

Antara komen warganet:

Sumber & video dipetik dari YN, Twtter

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*