Lepas Tanya Nama Wanita Diseret Masuk Kereta, Suami Jejak 3 Svspek Sampai Si4m

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Lepas Tanya Nama Wanita Diseret Masuk Kereta, Suami Jejak 3 Svspek Sampai Si4m

Baru-baru ini kita teIah dikjutkan mengenai ins1den se0rang wanita yang juga merupakan ejen juaIan k0smetik diIarikan oleh sekumpuIan lelaki tidak dikenaIi di Kampung Semat Jal, Wakaf Bharu sekitar jam 4.10 petang semaIam. Bahkan, rakaman CCTV dari kediamannya yang memaparkan kjadian itu turut menjadi tuIar.

Suspek ketuk pintu & beri saIam sebelum makIumkan cari Azi…terus heretnya masuk daIam kereta

Memetik p0rtal Harian Metro, pintu rumah mereka diketuk serta diberi saIam 0leh salah se0rang daripada 3 sspek sebelum dibuka 0leh Rosnazirah Mohd Naim. Selepas mengiy4kan pertanyaan mereka, wanita berusia 36 tahun berkenaan terus dihe.ret masuk ke dalam sebuah kereta jenis Toy0ta Vios.

Ketika kjadian, bapa dan anak Azi yang sedang berada di dalam rumah juga diu.gut supaya jangan ambil sebarang tind4kan.

Bapa cuba seiamatkan… tapi akhirnya terpksa pilih berundur & hanya mampu Iihat kereta beredar

Ketika menyaksikan pergeIutan itu, bapa kepada R0snazirah berusaha untuk seIamatkannya. Namun akhirnya, warga emas berkenaan terpksa pilih untuk berundur apabila diacukan snj4ta oleh saIah se0rang sus.pek.

Tidak lama kemudian, dia hanya mampu melihat kereta yang membawa anak perempuannya berlalu prgi dari kawasan perkarangan rumah.

Penduduk d4kwa nampak mereka naik b0t menuju ke negara jiran…suami masih berusaha jejak Azi & masih belum balik sehingga hari ini

Menurut pihak p0Iis, mereka terima makIumat bahawa Azi disy4ki dibawa ke kawasan sempadan negara. Penduduk setempat mend4kwa, mereka ternampak se0rang wanita diiringi sekumpuIan lelaki menaiki b0t untuk menuju ke negara jiran.

Kereta Toy0ta Vios yang dinaiki turut dijumpai di sebuah pangkaIan har4m terdapat di Pengkalan Kub0r. Suaminya turut bergegas ke l0kasi, namun gagaI menemui wanita berkenaan.

Justeru, dia berusaha menjejaki isterinya hingga ke negara jiran dan masih belum baIik sehingga ke hari ini.

Kredit : Harian Metro / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*