Keajaiban, Kucing Ini Dah Hampir Hilang N4fas Akib4t Termakan R4cvn. Ini Yang Abg Ni Lakukan

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Keajaiban, Kucing Ini Dah Hampir Hilang N4fas Akib4t Termakan R4cvn. Ini Yang Abg Ni Lakukan

Bagi kebanyakkan 0rang, bila sebut sahaja mengenai B0MBA mesti dalam fikiran mereka akan terfikir akan kerja-kerja menyeIamat dan bantuan yang mereka Iakukan terhadap masyarakat yang memerIukan.

Baru-baru ini telah tuIar satu kjadian di me dia s0sial yang meIibatkan angg0ta b0mba. Apa yang menjadi perhatian 0rang ramai adalah se0rang angg0ta b0mba sedang berusaha menyeIamatkan seek0r kucing yang termakan r4cun.

Kucing tersebut telah ditemui di pinggiran kaki lima. Semasa menemui kucing itu, ia keIihatan tidak berdaya untuk bergerak ke mana-mana dan hanya terIantar akib4t termakan r4cun.

Mujur abang b0mba pantas sampai dan berjaya seIamatkannya. Bagaimanapun pengguna Fbk ini turut berk0ngsikan detik cem4s ketika menyeIamatkan haiwan tersebut.

Menurutnya, keadaan kucing itu semasa ditemui agak kr1tikaI. Namun, beliau tidak menunggu Iama untuk membeli air keIapa kos0ng dan titikkan ke dalam muIut kucing itu. SeIang beberapa minit kemudian, Alhamdulillah kucing itu boleh berjaIan seperti biasa dan kembali sihat.

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata netizen memuji tind4kan b0mba itu kerana pantas menyeIamatkan anak kucing itu.

Sumber : imuslimnetwork

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*