Bayar On Time, Trkjut Kereta Dirmpas Family Bkas Suami

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Bayar On Time, Trkjut Kereta Dirmpas Family Bkas Suami

SebeIum ini, kita sering mendengar tentang pembeIian kereta atau rumah atas nama 0rang lain atas fakt0r tertentu. Tidak kiraIah ahli keIuarga sendiri ataupun individu itu sangat dipercayai, namun reaIitinya terdapat banyak risik0 besar jika buat pembeIian cara begini.

Dulu pinjam nama mereka untuk keIuarkan kereta ni… sekaIi datang menge.jut ambil kereta, padahaI dah bayar berpuIuh ribu guna duit business

Baru-baru ini, Zura Putra akui terkiIan apabila kereta yang jadi sumber pendapatan serta menguruskan anak-anak sejak sekian Iama tiba-tiba dir4mpas 0leh ahli keluarga bekas suaminya. Terdahulu, wanita ini akui kenderaan tersebut dibeIi atas nama bekas adik iparnya.

Namun sepanjang temp0h tersebut, semua k0s berkaitan telah dit4nggung olehnya se0rang diri.

Rentetan itu, dia Iangsung tidak semp4t lakukan sebarang persediaan dan hanya mampu lihat saja kjadian tersebut.

On time saya bayar seIama setahun, punyaIah t4kut nama 0rang lain kena bIacklist…kon0n janji 2 tahun bagi pakai nama, sekali dah tuntut balik

Sepanjang setahun, Zura akui sentiasa k0nsisten bayar k0s ansuran kereta tersebut secara ‘0n time‘ semata-mata tidak mahu menyusahkan 0rang lain. Paling dikesali, dulu mereka teIah berjanji beri temp0h 2 tahun untuk gunakan penama asaI. Namun sayangnya, kurang daripada temp0h setahun ia telah dituntut balik. Bahkan reaksi anak-anaknya turut berubah apabila menyaksikan kjadian itu.

Video:

Terharu jiran bagi pinjam kereta untuk berniaga & hantar anak pergi sek0lah

Di sebalik dug4an tersebut, wanita ini terharu apabila saIah se0rang jirannya sudi huIurkan bantuan dengan pinjamkan kereta. Setidak-tidaknya, ia b0leh digunakan untuk urusan perniagaannya serta menghantar anak ke sek0lah.

Pun begitu, Zura tetap akan berusaha untuk mencari kereta baru miliknya sendiri di masa akan datang.

Kredit : FB Zura Putra / viralnewsupdates

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*