Upah B0m0h Si4m Gara-Gara ‘Cembvru’ Ipar Jaga Ayah, Risau Menantu Dapat Tanah

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Upah B0m0h Si4m Gara-Gara ‘Cembvru’ Ipar Jaga Ayah, Risau Menantu Dapat Tanah

Dunia tanpa sempadan kini membenarkan kita berk0ngsikan hampir segalanya di platform me dia sosi al termasuklah gambar dan video bahagia kita.

Walau bagaimanapun, tak semua perkara boleh kita k0ngsi di me dia sosi al. Seperti yang berlaku sebelum-sebelum ini, ramai yang telah disi hir melalui platform sosi al akibat ‘cembvru dan dngki’.

Baru-baru ini, seorang pengamal perubatan tradisional, Paksu Wan Terapi telah memuat naik satu video yang memaparkan sifat iri hati muncul di kalangan adik beradik sendiri!

Melihat kepada video yang dik0ngsi, seorang wanita dalam keadaan dira suk mengaku telah menyi hir keluarga adik beradiknya dengan menggunakan khidmat bom0h Siam.

Lebih mengejutkan, dia turut menyatakan telah membayar RM800 kepada bom0h tersebut agar ‘hajatnya’ dipenuhi.

“Aku dngki dengan depa (mereka). Kami buat macam-macam, bagi makan minum supaya mereka tak ingat nak balik rumah sana… biar mereka duduk di Kepala Batas (Pulau Pinang) tu.

“Anak dia yang duduk di Sabah tu pun sakit. Anak dia sakit teruk sebab aku buat berterusan,” katanya.

Wanita itu juga marah apabila adik lelakinya sering membawa isteri yang telah disi hir cuba ikhtiar mendapatkan rawatan di merata tempat. Tambahnya, selain melakukan sihir sejak empat bulan lalu, dia turut menanam ‘barang’ sebagai alat sihir.

“Mereka ada rumah banyak, aku tak boleh tengok isteri dia hidup senang… lebih daripada aku.

“Aku yang ha sut semuanya. Adik, kakak dan ayah dia sehingga dihalau… kami memang nak buat bagi depa (mereka) berce rai.

“Sebelum ni cucuk kat patung sekarang kami guna gambar. Kemudian kami ambil kain batik dan t-shirt dia rendam dalam air, sebab itu dia terketar-ketar,” katanya yang ingin pasangan itu ‘ma ti’ dan mengaku setiap perbuatan ‘k3ji’ tersebut dilakukannya sendiri.

Malah, dia turut menyatakan bayaran kepada bom0h tersebut diperoleh daripada hasil perk0ngsian antara dirinya, kakak, anak dan tiga orang adik dan si hir tersebut untuk mendapatkan tanah milik ayahnya yang kini sedang dijaga oleh pasangan suami isteri tersebut.

“Isteri dia jaga ayah kami dengan baik, memang bagus. Bawa pergi jalan-jalan dan makan makanan mewah,” katanya.

VIDEO:

Video itu tuIar sehingga dik0ngsikan di pelbagai platform me dia sosi al termasuk Fbk Perak Press.

Sumber & video dipetik dari YN, Fbk Perak Press

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*