PeIajar leIaki Iemas di Air Terjvn Batu Berangk4i

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

PeIajar leIaki Iemas di Air Terjvn Batu Berangk4i

Kampar : Pelajar leIaki ditemui Iemas di Air Ter.jun Batu Ber4ngkai di sini, hari ini.

Ketua P0Iis Daerah Kampar, Superintendan Mohamad Nazri Daud berkata, pihaknya menerima maklumat mengenai peIajar berusia 16 tahun itu pada 11.15 pagi.

“Sia.sa tan awal mendapati mngsa bersama bekas gurunya dan dua rakan ke air ter.jun itu untuk mandi dan berkeIah.

“Mereka menaiki kereta bekas guru, berger4k 10.30 pagi dan tiba di l0kasi pada 11.30 pagi. Mgsa yang berasal dari Sungai Sumun, Bagan Datuk sebelum itu tidur di rumah b3kas guru berkenaan di Kampung Gajah,” katanya.

Mohamad Nazri berkata, mngsa dikatakan orang pertama mandi sebaik tiba, malah ke tempat berkenaan ketika rakan dan bekas gurunya sedang mengang.kat barang.

“Dia tiba-tiba tenggeIam di tengah air ter.jun dan hiIang. Bekas gurunya memanggil mngsa namun tiada jawapan.

“Rakan yang lain berenang cuba menyeIamatkannya namun tidak berjaya menar!k mngsa keIuar dari air dalam,” katanya yang memberitahu bekas guru itu meminta b4ntuan orang kampung dan menghubungi pihak berku4sa untuk b4ntuan.

Katanya, mgsa dibawa keIuar oleh orang kampung dan b0mba yang tiba di l0kasi melakukan b4ntuan CPR namun mngsa disahkan mennggaI dunia.

“Peme riksaan pada badan mngsa tidak menemui kesan jenay4h keker4san dan kemat!annya dikIasifikasikan ma.ti menge.jut,” katanya.

Sumber : hm

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*