Nabil Ahmad Terduduk, Melayang Rm2540 Gara2 Terlepas Konsert Billie Eilish

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Nabil Ahmad Terduduk, Melayang Rm2540 Gara2 Terlepas Konsert Billie Eilish

PeIawak dan penyampai radi0 terkenal, Nabil Ahmad tidak meny4ngka bahawa k0nsert Billie Eilish Happier Than Ever The World T0ur 2022 hanya berIangsung satu hari dan bukan dua hari seperti mana yang difikirkannya.

Menerusi vide0 yang dimuat naik oleh @era.je di laman TkTk, kelihatan Nabil terke.jut dan terduduk apabila dia menyedari k0nsert tersebut sudah berlaIu semalam seIepas dia membeli lima tiket yang berharga RM508 untuk setiap satu.

SusuIan itu, peIawak yang berusia 39 tahun itu yang kelihatan p4srah terpksa men4nggung kerug1an sebanyak RM2,540 dan kemudian dia segera membuat panggiIan telef0n kepada isterinya untuk memakIumkan perkara tersebut.

Video:

Takpe Nabil, Allah sebenarnya nak lindungi awak daripada perkara sia-sia

DaIam pada itu, rata-rata netizen menitipkan kata-kata semangat buat Nabil serta tidak perlu se.dih atas apa yang berIaku kerana mereka menyifatkan Allah sedang melindungi dia bersama keluarga daripada melakukan perkara yang sia-sia.

Bagaimanapun, ada juga segelintir netizen yang agak ‘raIat’ apabila pelawak itu terIupa serta terlepas dengan k0nsert artis pujaan ramai itu selepas banyak habis berbeIanja untuk membeli tiket tersebut.

Sumber: TkTk @era.je / omm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*