Hadir Majlis Ilmu Bersama UIA, Zizan Razak Dipuji – “TAHNIAH, GUNA P0PUIARITI KE ARAH KEBAIKAN”

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

 Hadir Majlis Ilmu Bersama UIA, Zizan Razak Dipuji – “TAHNIAH, GUNA P0PUIARITI KE ARAH KEBAIKAN”

Disaat ramai berpusu-pusu membnjiri k0nsert Billie Eilish Happier Than Ever The World T0ur 2022 di Stadium Nasi0nal Bukit Jalil semalam, masih ada yang bijak mengambil peIuang untuk mendekati majlis keagamaan yang diadakan pada hari yang sama.

Ini termasukIah pelak0n Zizan Razak yang dilihat turut hadir bagi memeriahkan majlis Talk Sh0w Anok Mude bersempena Karnival Pengh4yatan Islam yang diadakan di Kuala Terengganu.

Alhamdulillah, seIesai sebuah majIis yang hebat

Menerusi hantaran yang dik0ngsikan oleh pelak0n berusia 38 tahun, kelihatan dia bersama pencer4mah bebas ters0hor, Ustaz Azhar Idrus dan ramai pengunjung yang lain.

Dalam pada itu, Zizan atau nama sebenarnya M0hd Razizan Abdul Razak meIuahkan kesyukuran kerana diberi peIuang menghadiri ke sebuah majlis perk0ngsian ilmu untuk ke arah yang lebih dalam kehidupan dirinya dan semua pen0nton yang hadir.

“Alhamdulillah selesai sebuah majlis yang hebat. Satu perk0ngsian untuk kearah Iebih baik dalam kehidupan kita. Sama sama kita mencari kemuIiaan dari Allah. Allahuakbar.”tulisnya.

TDM bersama Himpunan Pemuda IsIam Kuala Terengganu

Alhamdulillah, kemah bang zizan. Terbaik!

Perk0ngsian itu menerima pelbagai reaksi di kaIangan warganet di mana ramai memuji kesu.dian selebriti keIahiran Terengganu itu turun menghadiri majlis keagamaan.

Ini baru tak saIah event macam k0nsert Billie Eilish tu…

Malah yang mengatakan keputusan yang dibuat oleh Zizan untuk hadir ke majlis tersebut adalah terbaik kerana lebih memiIih untuk mencari kemuIiaan dari Allah.

Sumber: Instgrm @zizanrazak869, @uaioriginal / omm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*