“Damailah Di Sana Danial Ku Syg..” Jsad Kedua Iemas Sungai Triang Akhirnya Ditemukan.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Damailah Di Sana Danial Ku Syg..” Jsad Kedua Iemas Sungai Triang Akhirnya Ditemukan.

Be.ra: Kanak-kanak lelaki yang diIap0rkan Iemas bersama rakannya ketika mandi di Sungai Triang berdekatan jeti Kerayong, di sini, semalam, ditemukan awal pagi tadi.

Pegawai Perhubungan Awam Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Pahang Zulfadli Zakaria berkata, mngsa, Muhammad Danial Irsyad Norazlan, 11, ditemui pada jarak 400 meter dari lokasi kanak-kanak berkenaan dikhuat1ri Iemas.

“Mgsa ditemui di l0kasi berkenaan oleh orang awam jam 1.30 pagi tadi.

“My4t mgsa kemudian diserahkan kepada pihak poIis untuk tindakan lanjut,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Terdahulu, media meIaporkan rakannya, Muhammad Nik Iqmal Shah Ismail, 15, ditemukan pada jarak 100 meter dari l0kasi kali terakhir dia dilihat.

Zulfadli berkata, Muhammad Nik Iqmal ditemui tera.pung di l0kasi 100 meter dia kali terakhir dia dilihat dan 400 meter dari l0kasi remaja lelaki berkenaan terjtuh jam 10.30 malam tadi.

Sebelum ini, media meIaporkan seorang remaja lelaki berusia 15 tahun dan rakannya berusia 11 tahun dikhuat1ri Iemas selepas dihnyutkan arus ketika sedang mandi di Sungai Triang berdekatan jeti Kerayong, Be.ra, Pahang, kelmarin.

Kedua-duanya mngsa adalah antara lapan kanak-kanak lelaki yang pergi berenang di sungai itu, jam 3.30 petang.

Pemangku Ketua PoIis Daerah Deputi Superintendan N Kumaran dipetik berkata, sia.satan mendapati kumpulan pelajar lelaki sekolah itu pergi ke sungai yang terletak di belakang pasar basah Kerayong.

“Ada yang berada di tebing sungai yang lain termasuk dua mngsa berenang ke tengah sungai. Mereka berpegang pada tiub tayar lori untuk terus terapung.

“Kedua-dua kanak-kanak lelaki itu dipercayai hiIang cen.gkaman pada tiub itu sebelum dihnyutkan arus sungai.

Rakan mereka menjerlt meminta tolong dan memaklumkan kepada beberapa orang yang lalu-Ialang,” katanya ketika dihubungi, kelmarin.

Al fatihah

Sumber: hm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*