Nampak Guni Terapung Dan Bergerak-Gerak Dalam Parit, Terkejvt Lepas Lihat Isi Dalam. Ramai Simpati Dan Ger4m

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Nampak Guni Terapung Dan Bergerak-Gerak Dalam Parit, Terkejvt Lepas Lihat Isi Dalam. Ramai Simpati Dan Ger4m

Perasaan curig4 melihat sebuah guni ter4pung sedang bergerak gerak di parit mend0rong pemuda dan rakan.nya untuk ber.henti meIihat isi di dalam nya.

Cvak lihat guna ter4pung bergerak. Menerusi perk0ngsian adi.septian, menyaksi kan detik bila mana dia rakan nya cuba mengambil guni tersebut untuk di bawa naik ke darat.

Masih sempurna dan bernywa

Selepas membuka ikatan.nya, aIangkah terke.jutnya mereka apabila melihat ada ‘makhlvk’ Allah yang masih bernywa di dalam k4rung berkenaan.

Bagai mana pun, tiada sebarang kece.deraan yang menimp4 makhlvk tadi, maIah angg0ta tubuhnya juga masih cukup dan sempurna.

‘Sa.kit nya hati’

Menjengah ke ruangan k0men, ramai ikut seb4k melihat nasib kucing berkenaan apabila diperIakukan demikian.

Menurut mereka, meski pun bukan pencinta haiwan, tetapi masing masing belum pernah lagi ter.fikir untuk berbuat seperti mana yang dilakukan oleh individu tak berhati perut itu.

Dalam waktu sama, pemuda dan rakan nya juga dihujani ucapan terima kasih kerana kesudian mereka menyeIamat kan makhIvk berkenaan daripada m4 ti.

SUMBER: Ade.Septian Via Redaksi / awatttsyeikhh

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*