Isteri Orang Perd4ya 18 Lelaki Serentak Demi Hidup Mewah, Beri Alasan Mahu Wang Segera Untuk Jaga Bapa Hidap Kns3r

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Isteri Orang Perd4ya 18 Lelaki Serentak Demi Hidup Mewah, Beri Alasan Mahu Wang Segera Untuk Jaga Bapa Hidap Kns3r

Di Shanghai, Chna, seorang model telah dit4han poIis kerana didkwa meni pu ramai lelaki. Meskipun sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak berusia lebih dua tahun, wanita yang dikenali sebagai Wu itu turut menjalin hubu ngan dengan ramai lelaki sejak 2017.

Berpura-pura nak kahwin

Menerusi laporan Newsnpr, Wu dipercayai berkenalan dengan 18 lelaki pada masa yang sama. Lebih teruk, Wu berpura-pura bersetuju untuk berkahwin dengan kesemua lelaki, malah mengambil gambar pra-perkahwinan untuk meyakinkan mereka semua.

Sikap dan kesungguhan Wu berjaya membuatkan ramai lelaki jatuh cinta kepadanya sehingga ada yang mula memanggilnya sebagai ‘isteri’ ketika berbual secara dalam talian. Apabila mengetahui ‘j3rat sudah mengena’, Wu mula meminta wang daripada mgsa.

Hasil soal sia sat, Wu telah meni pu dan berkata dia memerlukan wang segera untuk menjaga bapanya yang sudah tua dan menghdap kns3r. Di samping itu, Wu mahu meminjamkan wang tersebut kepada abangnya untuk membeli apartmen atau menjamin sepupu keluar dari pen j4ra.

Wu juga mendkwa mewarisi harta berharga tetapi tidak mempunyai wang untuk membayar cukai. Percaya dengan kata-kata dan alasan yang diberikan, kesemua mgsa mula mengikut kehendak Wu. Malah, ada dalam kala ngan mgsa yang menjual harta untuk memindahkan wang kepadanya.

Mgsa buat l4p0ran

Lama-kelamaan, sesetengah daripada mgsa mula mengesya ki he1ah Wu kerana dia cuba mengelak apabila diminta untuk mendaftarkan perkahwinan mereka. Mgsa turut menuntut wang kembali yang dipinjamkan oleh Wu dan mengncam untuk melap0rkannya kepada pihak berkvasa.

Oleh kerana takut, Wu kemudiannya memulakan ‘skim P0nz1’ dengan menggunakan wang diperoleh daripada teman lelaki baharu untuk membayar balik hutang bkas teman lelakinya.

H31ahnya terb0ngkar selepas seorang mgsa mela porkan peni puan wanita itu kepada pihak berkvasa. Pihak berkvasa kemudian mena han wanita itu di sebuah apartmen, yang disewa bersama suami dan anak lelakinya.

Sumber: Newsnpr

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*