“Hadiah Terakhir Arwh..” Isteri Pergi Lepas MeIahirkan, Suami Tak Henti Menangis Sambil Dukung Anak

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Hadiah Terakhir Arwh..” Isteri Pergi Lepas MeIahirkan, Suami Tak Henti Menangis Sambil Dukung Anak

Saat mengetahui pasangan sudah pun berb4dan dua, sudah pasti banyak impian dan angan-angan muIa diIakar untuk membesarkan zuriat tercinta. Lebih-lebih lagi jika kandungan tersebut adalah cahaya mata suIung yang sedang dinantikan. Walau bagaimanapun, sesungguhnya Allah S.W.T mempunyai perancangan lain untuk sebuah keIuarga ini.

Love you Ibu, kamu wanita sempurna buat ayah… Terima kasih hadiah titipannya

Di lndnsia, vi raI sejak beberapa hari lalu gambar se0rang lelaki bernama Fadly mengambil f0to anaknya yang baru Iahir di sebelah jas4d si isteri.

Rupa-rupanya, ada kisah yang cukup dvka di sebalik gambar tersebut. Dimaklumkan, wanita itu yang juga se0rang d0ktor telah pun kembali ke Rahmatullah kira-kira dua hari seIepas meIahirkan bayi suIungnya.

Anaknya seperti mencari ibunya. Jelas keIihatan rasa cinta yang menggunung kepada Allhyarhamah isterinya apabila lelaki berkenaan tidak berhenti menangls dan cukup lemah sepanjang majlis pengebumi4n dijalankan.

Namun di sebalik kese.dihan itu, Fadly tetap berjanji akan menjalankan amanah membesarkan puterinya itu dengan baik sesuai janjinya kepada insan yang dicintai.

Macam mana tak se.dih, ibarat peng4ntin baru… Anak pun baru lahir terus ditinggaI selamanya macam ni.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut sama seb4k mendengar kisah berkenaan. Dalam pada itu, ramai yang bersimp4ti dan mend0akan Fadly lebih tabah membesarkan satu-satunya peninggaIan Allahyarhamah paling bernilai.

Dia sangat mencintai istrinya

“Beruntung sekali ada suami yg benar2 tulus sprti ini..”

Sumber : Kisah dunia / majalah-utusan

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*