Kereta Kesayangan Trjatvh Dalam Sungai, Reaksi Sayu Pakcik Buat Ramai S3bak

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Kereta Kesayangan Trjatvh Dalam Sungai, Reaksi Sayu Pakcik Buat Ramai S3bak

Setiap orang pasti mempunyai barang atau harta kesayangan yang memang sukar untuk ditukar ganti. Berkemungkinan apa yang mereka miliki itu mempunyai cerita serta sentimental value tersendiri dalam kehidupan.

Hal ini samalah seperti perk0ngsian seorang pengguna TkTk dikenali sebagai aiman.paproll apabila berk0ngsi momen sayu sebuah kereta lama milik lelaki wrga emas yang trhumban ke dalam sungai yang berarus.

Kereta kesayangan kemaIangan

Walaupun hanya jtuh di pinggir sungai, namun melihat dari ekspresi lelaki itu cukup sayu dan menyed1hkan kerana kereta itu adalah kenderaan kesayangannya.

Walaupun pemandu kereta iaitu lelaki wrga emas itu selamat, namun keretanya habis r0sak dan dimasuki air serta dipenuhi smpah sarap selepas trhumban ke sungai.

Satu-satunya kereta yang dipunya

Dia yang cuba membersihkan kereta lamanya itu kelihatan tersenyum kelat kerana melihat kondisi kenderaan kesayangannya.

Menurut pengguna TkTk yang memuat naik video tersebut, kereta itu sudah digunakan oleh lelaki itu sejak aiman.paperoll kecil lagi dan pernah beberapa kali menumpang kereta tersebut sewaktu ingin ke sekolah dulu.

Sdih tengok pakcik tu

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet berasa sbak melihat reaksi lelaki wrga emas berkenaan apabila mendapati kondisi satu-satunya keretanya berada dalam keadaan sebegitu.

Ada juga yang bermurah hati untuk membantu pakcik berkenaan dan menyuarakan hasrat di ruangan komen bagi mengetahui keberadaan lelaki wrga emas tersebut.

Sumber: aiman.paperoll, OMM / imediaviraI

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*