‘Tahniah’ Bkas KPN Tan Sri AbduI Hamid Tmatkan Zman Duda, Khwini Pegawai PoIis.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

‘Tahniah’ Bkas KPN Tan Sri AbduI Hamid Tmatkan Zman Duda, Khwini Pegawai PoIis.

PETALING JAYA – Mantan Ketua PoIis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador melangsungkan perkahwinan dengan pegawai berpangkat Deputi Superintendan (DSP) secara tidak langsung menam.atkan zaman dudanya.

Pegawai poIis wanita berkenaan, DSP Fazreena Abdul Karim dipercayai turut mengesahkan perkahwinannya dengan Abdul Hamid melalui satu tangkap layar perbualan melalui aplikasi Whtspp yang tvIar di me dia sosi4l.

Majlis perkahwinan Abdul Hamid dan Fazreena yang difahamkan bertugas di Muzium PoIis Diraja Malaysia (PDRM) itu dipercayai berlangsung baru-baru ini.

M3dia sedang berusaha mendapatkan respons Abdul Hamid berhubung makIumat yang tular mengenai perkahwinan tersebut.

Terdahulu, Abdul Hamid dilantik sebagai Ketua PoIis Negara secara kontrak selama dua tahun selepas bersa.ra pada 3 Mei 2021 dan diganti dengan Tan Sri Acryl Sani Abdullah Sani.

Sumber: KOSMO! ONLINE

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*