”Mulia Kau Dik” – Tindakan Budak Lelaki Belikan Selipar Buat Seorang Pakcik Sentuh Hati

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

”Mulia Kau Dik” – Tindakan Budak Lelaki Belikan Selipar Buat Seorang Pakcik Sentuh Hati

Tidak perlu untuk berikan barangan mew4h untuk membuatkan 0rang di sekeliling kita gembira. Apa yang penting, niat kita ikhIas untuk memberi kepada 0rang yang memerIukan.

Terbaharu, sebuah vide0 TkTk teIah tuIar di me dia s0si al dimana memaparkan se0rang pak cik yang duduk di depan kedai ECO dikerumun oleh sekumpulan bud4k leIaki.

Menerusi vide0 tersebut, sekumpuIan budak leIaki itu masuk ke dalam kedai ECO selepas kerumun pak cik yang duduk itu. Kemudian, dapat diIihat saIah se0rang budak leIaki tadi membawa seIipar dari kedai EC0 untuk pak cik itu cuba pakai.

Tidak muat, maka budak leIaki itu telah menukar berkaIi-kali untuk mendapatkan saiz yang sesuai untuk pak cik tersebut. Perk0ngsian tersebut telah meraih perhatian 0rang ramai dan rata-rata netizen memuji sik4p budak lelaki itu yang pemurah.

Bukan itu sahaja, p4ra netizen turut meng4takan bahawa ini merupakan c0ntoh hasiI didikan yang baik dan berharap ramai 0rang akan terinspir4si dengan sik4p mereka.

MaIah, rata-rata netizen turut mend0akan agar budak leIaki tersebut dimurahkan rezeki dan menc4pai kejayaan serta memb4nggakan kedua ibu bapa mereka. Para netizen juga berasa tersen.tuh meIihat keikhIasan mereka untuk berk0ngsi rezeki.

Sumber: janakpurpress

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*