Mer0yan Pvtus Tunang, Lelaki Psik0 Sr4ng Bk4s Tunang Dan BerIak0n Hidap B4rah 0tak Raih Simpati

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Mer0yan Pvtus Tunang, Lelaki Psik0 Sr4ng Bk4s Tunang Dan BerIak0n Hidap B4rah 0tak Raih Simpati

Siapa yang tidak sakit hati apabila dapat tahu bahawa tunang tersayang rupanya suami orang! Itu kisah yang dikongsi seorang wanita dikenali sebagai Sharina Marican di FB apabila mendkwa bkas tunangnya itu men1pu status dirinya dan mendkwa masih bujang.

Brang tak jadi kahwin

Perit untuk ditelan, namun reda dengan dugaan yang dilalui. Wanita berasal dari Sabah ini nekad untuk memutuskan tali pertunangannya bersama bkas tunangnya kerana lelaki berkenan sudah berkahwin. Bagaimanapun, selepas putus, keselamatan dirinya sering diancm oleh bkas tunangnya yang dikatakan ‘psko’ kerana tetap berkeras untuk bersamanya kembali.

Apa yang kamu nampak di TkTk, itu hasil dia ugvt saya, kejar saya dan ancm keselmatan saya.

Kami minta dia bawa family dia supaya ada pendamaian untuk putus tunang. Dia tetap berkeras tak nak putus cara baik. Cakap elok-elok tak jalan, gertak tak jalan dan lap0ran p0Iis pon tak makan sa man. Mami dan abang saya adalah sksi bahawa kami betul-betul sudah putus tunang dan mereka dah bagi keputusan muktamad. Tapi bekas tunang masih nak meIawan dan berk3ras.

Ujar wanita ini lagi, lelaki berkenaan tidak dapat menerima kenyataan dan bertindak menyebarkan foto-foto serta mengejarnya di rumah, kereta dan tempat kerja.

Banyak kali kena ketuk tingkap bilik tengah-tengah malam, dia sanggup int1p saya di mana saya pergi dan akan tunggu saya selesai aktiviti saya. Dia pukuI saya dalam kereta, dia letak psav di Ieher, pukuI kepala dan ambil gambar saya macam tak ada apa-apa berlaku.

Dia caIar interior kereta saya sebab kereta baru. Jadi dia panas hati sebab dia ingat saya beli kereta baru sebab nak show off. Dia sanggup kejar dan sengaja nak Ianggar kereta charter saya. Terpaksa stop kat persimpangan dan bincang kejap. Dia siap bergadvh dengan driver kata charter tu boyfriend saya.

Mengaku hidap brah otak

Bukan itu sahaja, ketika sambutan Aidiladha lalu, bekas tunangnya yang merupakan warga Flpina itu secara tiba-tiba muncul di dalam rumahnya dalam keadaan menangis dengan begitu sedih. Dalam pada itu, dia turut meminta maaf serta mengaku menghidap brah otak di hadapan ibu wanita berkenaan.

Walau bagaimanapun, ia hanya drama semata-mata kerana selepas daripada itu wanita terbabit dikejar, diugvt serta dipvkul oleh lelaki berkenaan. Setelah banyak dikasari oleh bkas tunangnya, Sharina turut perasan beberapa heIah licik yang dilakukan oleh lelaki itu seperti ‘menjual’ namanya di TkTk bagi melariskan lagi perniagaannya.

Sekarang kat TkTk dia memang jual nama saya untuk perniagaan dia cepat naik. Dia sengaja jual nama saya kononnya saya ada ‘Salon Ms Nena’ dengan dia. Tak ada ya, jangan tert1pu. Dia senjaga putar belit.

Saya pasti banyak lagi mgsa maybe dia fikir saya tak akan p0st. Kenapa saya perlu lari dari kawasan saya? Dia yang patut lari dari kawasan di sini sedangkan dirinya yang buat silap.

Bukti dikacau bkas tunang

LAGI VIDEO

Datang rumah mengaku hidap brah otak

Sumber : Sharina Marican Binti Ariffin

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*