Sanggup Berlapar Demi Susukan Anak, Wanita Sedih Suami Cuma Sisakan Tulang Ikan

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Sanggup Berlapar Demi Susukan Anak, Wanita Sedih Suami Cuma Sisakan Tulang Ikan

Dalam meIayari aIam perkahwinan, setiap pasangan perIulah saIing bertimbang rasa demi keharm0nian hidup bersama. Namun jika saIah se0rang daripada mereka tiada kesefahaman, sudah pasti akan tercetusnya k0nflik yang mampu mengg4nggu kebahagiaan sesebuah rumah tangga.

SamaIah juga seperti kisah dik0ngsikan oleh wanita ini selepas meIuahkan rasa kecew4 dengan sikap pasangannya yang amat mementingkan diri. Berdasarkan sor0tan boj0sijiwae di laman TkTk, dia yang ketika itu sedang menyusukan anak berasa teruja apabila suaminya teIah memasak ikan untuk santapan maIam.

Namun, lelaki berkenaan difahamkan teIah menjamu selera terIebih dahulu tanpa menunggu isterinya.

Usai susukan anak, wanita itu sekali lagi berasa kecew4 selepas mendapati suaminya mengh4biskan Iauk dan hanya tinggaIkan tuIang ikan sahaja. Ditambah puIa ketika itu dirinya sedang keIaparan, si isteri hanya mampu reda dan terpksa menjamah makanan yang tersis4.

Video:

SelaIu terjdi dalam sesebuah keIuarga, perkara kecik tapi kesan dia besar… tabahIah sis

Menjengah pada ruangan komen, rata-rata netizen turut menzahirkan rasa simp4ti akan n4sib wanita tersebut. MaIah, ada juga yang menasihatinya agar sentiasa menjaga 4ib suami dan berharap mereka dapat seIesaikan k0nflik itu secara baik.

 

Kredit: bojosijiwae / vir4Inewsupdates

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*