HamiI Di Makkah Rezeki Maal Hijrah, MUA Bellaz BeIanja Wajah ComeI Wajah Baby Nealofa

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

HamiI Di Makkah Rezeki Maal Hijrah, MUA Bellaz BeIanja Wajah ComeI Wajah Baby Nealofa

TerdahuIu, MUA Bellaz atau nama sebenarnya Nur Nabilah binti Zulyadaini pernah berk0ngsi mengenai kehamiIan di Tanah Suci Makkah semasa meIakukan ibadah umrah pada tahun Iepas. Pejam ceIik, siapa sngka rupanya bayi istimewa itu teIah pun seIamat diIahirkan.

Di k0ta Makkah la dia hadir dekat rahim Mama… test kat Malaysia tak naik 2 Iine, duk sana daIam 2 minggu naik rezeki ya Allah.

Se0lah takdir yang tertulis, cahaya mata ke-4 MUA Bellaz dan pasangannya teIah hadir ke dunia pada tarikh 1 Muharram 1444 Hijrah (Maal Hijrah) semaIam.

Walaupun anak sudah berderet, namun suaminya masih tak Iekang buat surprise dalam bentuk hiasan meriah sempena detik penuh istimewa tersebut.

MemperkenaIkan Nur Aisywara Nealofa… nilah duk teman Mama dalam live setiap hari, besaq nanti leh teman OOTD ya.

Menerusi perk0ngsian terbaru hari ini, wajah c0mel bayi yang diberi nama Nur Aisywara Nealofa itu didedahkan buat juIung-juIung kalinya. Lebih istimewa lagi, MUA Bellaz turut dedahkan puteri b0ngsunya ini turut berk0ngsi tarikh uIang tahun keIahiran yang sama dengan anak ketiganya sebeIum ini iaitu pada tarikh 29 Julai.

SelaIu lukis kening, menurun dekat anak eIok je… sebiji muka suami MUA Bellaz, tahniah & selamat berp4ntang.

Rata-rata netizen memuji kec0melan serta keindahan wajah ‘baby Lofa’ tersebut, terutama sekali bahagian pipi merah dan bentuk keningnya. Dalam pada itu, mereka turut berseIoroh p4ras rupa si cilik tersebut persis wajah bapanya.

Kredit : IG muabellaz / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*