‘Selamat Jalan Mekchahh..’ AjaaI Aisyah 0tw Ke Tmpat Latihan lndustri, Nhas Di Gerik.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

‘Selamat Jalan Mekchahh..’ AjaaI Aisyah 0tw Ke Tmpat Latihan lndustri, Nhas Di Gerik.

Gerik : Se0rang wanita m4 vt tiga 0rang ced3ra dan dua prah dalam KemaIangan m4.ut meIibatkan per0dua Axia dan Toyata Avanza di Lebuhraya Timur Barat sebelum sekatan jalan raya PDRM menghaIa ke Gerik kira kira jam 6 petang semalam.

Mgsa yang m4 vt dikenali dengan nama Siti Aisyah Azmi, 26, yang menaiki per0dua Axia disahkan mninggaI dunia ditempat kejdian.

Dalam keadaan jalan bergarisan berkembar serta basah akib4t hujan Axia dirmpvh dibahagian sebelah kiri oleh T0yata Avanza.

Apa yang berlaku mengundang piIu keluarga dan insan insan yang mengenali arwh Siti Aisyah Azmi.

lnnalillahiwainna ilaihirojiun, Sem0ga r0hnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kaIangan 0rang yang beriman dan beramal s0leh Aaminn.

Adik kepada anak murid saya, Siti Izyani Azmi, Sem0ga kuat ya had4pi ujian ni ya yani Madam tau awak kuat -Nurul Izzati Umi Ty.

Assalamualaikum sahabat sahabat ku yang budiman, Marilah sama sama kita bacakan alfatihah kepada adik sepupu saya yang telah kembali ke rahmatuIIah petang semalam.

Adik sepupu saya ni baik 0rangnya, Raya Haji baru ni duk dukung anak saya. Semalam beliau telah tiada. Al Fatehah – Khairuddin Al Azmatkhan.

Punc4 sebenar kemaIangan membabitkan Axia dan Avanza terbabit kini dalam siasa tan pihak berwajib.

Arwh dalam perjaIanan ke tempat Latihan Industri nya di Pulau Pinang ketika kejdian piIu itu berlaku.

Sem0ga keluarganya kuat dan tabah. Baru dua hari lepas 5 sekeluarga m4 vt dijalan Gerik berhampiran R&R Titiwangsa membabitkan Hilux dan Alza, semoga pada yang lalu jaIan terbabit lebih berhati hati dikala jalan b4sah dan cuaca hujan. Al fatihah.

Sumber : dbongkar

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*