Netizen SeIar Tindakan ‘Tak Cerd1k’ Mak Ayh, Anak Kecil Diberi Pkai Pendakap GlGl

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Netizen SeIar Tindakan ‘Tak Cerd1k’ Mak Ayh, Anak Kecil Diberi Pkai Pendakap GlGl

Sejak kebelakangan ini, pemakaian pendakap gi.gi dalam kalangan anak muda seakan menjadi ‘tr3nd’ semasa. Ada di antara mereka menggunakan pendakap gigi memang bertujuan untuk memperbetulkan kedudukan gigi, namun ada juga yang sekadar untuk perhiasan sahaja.

Budak keciI pakai pendakap gigi?

Walaupun ramai anak muda yang menggunakan pendakap gigi, namun ja.rang sekali kanak-kanak yang masih kecil dan masih dalam fasa pertumbuhan gigi menggunakan pendakap tersebut.

Akan tetapi, menerusi perkongsian satu akaun TkTk dari lndns1a, dapat dilihat seorang kanak-kanak kecil telah memakai pendakap di bahagian g1gi bawahnya.

Harap cuma filter atau edit la.

Pada awalnya, ramai yang menyan.gka ia sekadar ‘filter’ sahaja namun setelah diam4ti ternyata ia betul-betul dipasang di gigi kanak-kanak terbabit.

Video:

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata wrganet lndonesia mengec4m tindakan ibu bapa kepada kanak-kanak perempuan itu kerana memasang pendakap gigi ketika usia anaknya masih lagi kecil.

Ba.ha ya sangat buat kanak2

Sumber: TkTk @putsho05

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*