‘Trgedi Pcutian 5 Sekeluarga..’ Sekelip Mata 5 Sekeluarga ‘Prgi’ Hillux Rmpuh Alza

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

‘Trgedi Pcutian 5 Sekeluarga..’ Sekelip Mata 5 Sekeluarga ‘Prgi’ Hillux Rmpuh Alza

Gerik: ldentiti individu yang m4.ut dalam kemaIa ngan di Kil0meter (KM) 62 berhampiran Banjaran Titiwangsa, Lebuhraya Timur Barat, Jeli-Gerik, di sini semaIam sudah dikenal pasti.

Ketua PoIis Perak Datuk Mior Faridalathrash Wahid berkata, mereka sekeluarga yang dikenali Ahmad Kh0maini Baba, 32; isterinya, Siti Aishah Mohd Rodhi, 32; dan anak mereka, Zara Hana, 6.

Turut m4 vt, bapa Siti Aishah, Mohd Rodhi Othman, 64; dan ibunya, Sharifah Rohana Syed Sagaf, 59.

Katanya, s1asa tan awal mendapati kemaIangan berpunca daripada pacuan empat r0da jenis Toyota Hilux dari arah Gerik ke Jeli, Kelantan hiIang kawaIan lalu memasuki laluan bert3nt4ngan.

“Akib4tnya, kenderaan itu meIanggar Perodua Alza dinaiki semua mngsa mengakib4tkan mereka mning gaI dunia di l0kasi kejdian.

“Mgsa berasal dari Sungai Petani dan Lunas, Kedah, manakala pemandu serta tiga penumpang Toy0ta Hilux yang berasal dari Tumpat, Kelantan mengaIami ced3ra serta dirwat di Hspital Jeli,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini.

Menurutnya, my4t lima mgsa sudah dihantar ke Hspital Gerik di sini untuk b3dah s1asat dan akan dihantar ke Sungai Petani, Kedah untuk pengebvmian.

Katanya, k3s disia sat mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber: hm / dbongkar

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*