“Memang Saya Sahkan, Itu Anak Saya..” – Ibu Reda Jsad Iman Aqmar Ditemui

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Memang Saya Sahkan, Itu Anak Saya..” – Ibu Reda Jsad Iman Aqmar Ditemui

Selepas sembiIan bulan hiIang tanpa jejak, my4t dipercayai jsad Muhammad Iman Aqmar Dzulkarnain ditemukan di daIam kereta yang terjn4m ke sebuah sungai di Jalan Nenasi-Pekan, Pekan hari ini.

Menurut lp0ran Kosmo! Online, ibu mgsa Azmawati Ab. Kadir berkata, penemuan kereta jenis Nissan Grand Livina itu dised4ri oleh 0rang awam sebelum melap0rkan kepada pihak berkuasa.

“Saya terima panggiIan berhubung kejdian ini pada pagi tadi, sekarang (petang tadi) pasukan penyeIamat sedang menarik kereta dan my4t anak saya masih di dalam kenderaan itu.

“Memang saya sahkan, itu anak saya dan n0mbor kereta sudah nampak dan itu memang kereta anak saya,” katanya menerusi lap0ran tersebut.

Wanita berusia 54 tahun itu berkata, dia menerima segaIa ketentuan Ilahi seIain lega akhirnya jasad Iman Aqmar yang merupakan anak suIung daripada dua adik-beradik ditemukan seteIah lama menanti penuh sabar.

Menerusi beberapa p0sting tuIar di mdia s0si al, my4t arwh ditemukan masih berpakaian kerja ‘offsh0re’ di tempat memandu kereta berkenaan.

Sebelum ini, media melap0rkan lelaki berusia 24 tahun (sewaktu kejdian) itu dilp0rkan hiIang sejak 29 Oktober laIu ketika dalam perjalanan pulang ke tempat kerja di Kemaman, Terengganu.

Berita heb4han

Sumber: Kosmo! Online (Mohd Sharkawi Londing) , Fbk search / OMM

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*