“Uish Beraninya Akak Record” Dah Cabut Plug Kipas Tapi Masih Bergerak

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Uish Beraninya Akak Record” Dah Cabut Plug Kipas Tapi Masih Bergerak

Bagi sesetengah orang yang tidak pernah merasai kejdian mstri yang sebegini tentu sukar untuk percaya namun jika sudah terkena sememangnya sangat sukar untuk menghadapinya.

Bagi seorang individu ini pula, pengalamannya ketika duduk rumah berhantu menarik perhatian ribuan pengguna TkTk apabila rata-rata netizen juga merasa terkedu melihatkan kejadian mstri ini.

Melalui perkongsian video dengan kapsyen, “Pengalaman duduk rumah berhantu,” itu meninggalkan bermacam-macam persoalan buat netizen apabila pemilik akaun berkenaan menunjukkan bukti yang cukup jelas ketika berada di rumah tersebut.

Dia berkongsikan dua kipas yang tidak berfungsi kerana tidak dipasang plug namun lain pula halnya yang terjadi kepada salah satu kipas itu yang akhirnya bergerak sendiri. Dapat dilihat juga plug tidak dipasang malah dililitkan dikipas tersebut.

Tetapi semakin ‘rancak’ kipas bergerak meskipun tiada angin menolak, bahkan lebih kejutkan netizen yang melihat badan kipas terbabit tepat berhenti dihadapan individu yang merakam kejadian mstri itu.

Ujar pemilik akaun juga, tidak hanya itu dia dan keluarga dikacau namun ada kejadian misteri lain dan ketika itu mereka sedang mengemas untuk keluar dari rumah tersebut.

“Baguslah hntu ni jimat…”

“Bilah pusing tu tak s3ram…”

“Jerit lah kat dia…”

“Uish beraninya…”

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber : mStar

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*