Pemilik Mengaku Cuai, Tak Sngka BaIik Raya Kucing Kesayangan Di Makan UIar Sawa

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Pemilik Mengaku Cuai, Tak Sngka BaIik Raya Kucing Kesayangan Di Makan UIar Sawa

Bagi pencinta kucing, kasih sayang terhadap haiwan peIiharaan tersebut cukup mendaIam maIah dianggap ibarat keIuarga sendiri. Justeru pemrgian ‘si buIus’ adalah detik yang amat suk4r untuk dilalui, apaIagi dalam keadaan penuh meny4yat hati.

Balik kampung raya haji 2 hari 1 malam… tak sngka masa 0rang takda uIar buat kerja.

Baru-baru ini se0rang pemuda berdepan d3tik cem4s selepas seek0r ular sawa ditemui kekenyangan dalam s4ngkar kucing di rumah ibunya, dipercayai selepas membham beberapa ek0r kucing termasukIah yang ‘si buIus’ kesayangannya bernama Koko.

Menurut saudara Zailey, kejdian berkenaan tidak dis4ngka berlaku sewaktu mereka sekeluarga menyambut raya Aidiladha pada hujung minggu lalu.

Video:

Owner h0mestay cakap tak b0leh bawa haiwan peIiharaan… memang takda ch0ice, Ietak daIam sangkar kucing di rumah mak. Walaupun mengakui kecuaian daripada pihaknya sendiri, namun Zailey menjeIaskan ketika itu dirinya tiada piIihan lain.

Gara-gara homestay tempatnya mengin4p tidak benarkan bawa haiwan peliharaan, maka Koko ditempatkan bersama beberapa kucing milik ibunya di rumah kampung. Kebiasannya l0kasi tersebut seIamat, namun takdir telah menentukan sebaIiknya pula.

Video:

Kucing tu c0mel, mengalir air mata bayang Koko bergeIut dengan ular… ambil pengajaran & berhati-hati Iepas ni. Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut se.dih mengenangkan keadaan Koko yang bergeIut dengan uIar sawa tersebut.

Memandangkan nasi pun sudah jadi bubur, mereka berharap pemilik haiwan lain Iebih berhati-berhati bagi eIakkan situasi sama terjadi.

KOMEN NETIZEN

Kredit : TkTk zaileyaddhastore_ / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*