N4has Babit 29 Kenderaan, Ibu Mavt Anak 10 Tahun Pvtus Kaki Kanan Ditmpa Besi

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

N4has Babit 29 Kenderaan, Ibu Mavt Anak 10 Tahun Pvtus Kaki Kanan Ditmpa Besi

MENYAYAT hati! Dua beranak yang sedang menaiki mot0sikal ditmp4 besi daripada sebuah Iori yang membawa muatan tersebut, dalam satu kejdian di Jalan Kemunting, Pasir Puteh, pada Khamis.

KemaIa ngan yang berIaku pada pukul 9.10 pagi itu mengakib4tkan se0rang ibu berusia awal 30-an yang juga penvnggang mot0sikal m4vt, manakala anak leIakinya yang berusia 10 tahun hiIang kaki kanan.

Kejdian itu turut mengakib4tkan tiga lagi mgsa mengaIami kecdraan dipercayai ditmp4 besi daripada sebuah l0ri yang membawa muatan tersebut.

Difahamkan, kemaIa ngan tersebut dipercayai berlaku apabila sebuah l0ri yang membawa muatan besi dalam perjaIanan dari Jerteh, Terengganu menghaIa ke Bandar Baharu Pasir Puteh.

Setiba di l0kasi, l0ri tersebut telah terb4bas semasa melalui selek0h di kawasan lampu isyarat.

Kejdian tersebut turut meIibatkan dua buah mot0sikal, satu l0ri pasir, dua buah kereta dan satu kenderaan pelbagai guna (MPV) dan 21 buah basikal.

Sumber : mstar / SINAR HARIAN

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*