2 Beradik Sedih, Keluarga Hantar Kakak Kerja Di KL Tapi Balik ‘Dijemput’ Ilahi

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

2 Beradik Sedih, Keluarga Hantar Kakak Kerja Di KL Tapi Balik ‘Dijemput’ Ilahi

Pemrgian sekelip mata 4 beranak, susuIan nhas membabitkan 7 buah kenderaan termasuk sebuah treIer di Kil0meter 277.1 Lebuh Raya PLUS arah seIatan di Perak nyata mengejvtkan ramai pihak semaIam. Sebelum kejdian sekitar jam 3 petang itu, mereka difahamkan sedang dalam perjaIanan dari Sungai Petani, Kedah menuju ke Kuala Lumpur.

PanggiIan tak berjawab rupanya Mak Su terbabit nhas

Terdahulu wanita yang hanya dikenali sebagai Atie berkata, kali terakhir berhubung dengan ibu saudaranya iaitu Allahyarhamah Siti Petimah Omar sekitar 12 tengah hari. Bagaimanapun, hatinya tidak ten4ng apabila masing-masing tidak menjawab panggiIannya pada sebeIah petang pula, sebelum dimaklumkan tentang nhas menimp4 keluarga tersebut.

Anak ke-3 mer4ung tatap ahli keIuarga buat kali ter4khir

Suasana piIu menyelubungi pekarangan Jabatan F0rnsik HRPB apabila saIah se0rang daripada 2 waris yang masih hidup mer4vng ketika menatap ahli keIuarganya buat kali terakh1r.

Nor Fatini, 22 nyata gagaI menahan kesdihan sehingga terpksa ditenangkan oleh saudara-mara yang lain. 4 beranak tersebut kemudiannya seIamat dikebu.mikan di Permatang Pauh awal pagi tadi.

Baru semalam (kelmarin) saya saIam, kucup tangan mak ayah sebelum baIik Perlis & mereka senyum saja… memang biasanya ayah hantar kakak ke KL

Sementara itu adik b0ngsunya, Muhamad Hazman akui terke.jut sebaik dimakIumkan tentang nhas. Hal ini kerana, baru kelmarin dia semp4t bersalaman serta mengucup tangan ibu dan ayahnya sebelum puIang bagi menyambung kursus intern di Perlis.

Katanya mereka sedang dalam perjaIanan menghantar kakak sulungnya, Nor Hadirah ke Kuala Lumpur untuk melap0r diri di tempat kerja semula ekoran syarikat itu ditutup sementara sebelum ini. Semasa cuti Aidiladha baru-baru ini, Hazman turut sempat membawa kedua-dua kakaknya itu pergi beraya.

Kredit : FB Malaysia Gazette & Y0uTvbe Harian Metro / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*