Penantian 6 Tahun Berakhir, Wanita Seb4k Disahkan HamiI Kembar Tiga Sekaligus

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Penantian 6 Tahun Berakhir, Wanita Seb4k Disahkan HamiI Kembar Tiga Sekaligus

Setiap pasangan suami isteri pasti mengimpikan keh4diran cahaya mata dalam rumah tangga. Namun, tidak semuanya bern4sib baik dan mampu merasai pengaIaman itu meskipun sudah melakukan pelbagai cara dan ikhtiar.

Bagaimanapun, vide0 perk0ngsian se0rang d0ktor ini pastinya bakaI menyntuh hati sesiapa sahaja yang men0ntonnya apabila se0rang wanita ini bakaI menimang cahaya mata selepas menanti seIama enam tahun.

Menerusi vide0o berdurasi 3:01 minit yang dimuatnaik di Instagram Dr. Thoka Muhammad, wanita berusia 32 itu telah menjaIani rwatan lVF atau perseny4waan in vitro dengan memasukkan tiga embri0 ke dalam rahimnya.

Pada awalnya ketika menjaIani ujian ultras0vnd, pakar 0bstetrik dan ginekoIogi ITU memaklumkan hanya kelihatan dua kantung sahaja dalam kandungan wanita tersebut yang membawa maksud dia berkemungkinan akan memiliki kembar dua.

Tetapi, ketika dia mendengar degupan jntung zuriatnya buat kali pertama, Dr Thoka memakIumkan bahawa kantung besar dalam kandungannya itu ‘terbelah’ menjadi kembar seiras dan dia berp0tensi memiliki kembar tiga sekaligus!

Wanita berkenaan gagaI menahan seb4k lalu mengaIlirkan air mata kerana penantian dan d0anya selama bertahun yang lalu dimakbulkan Allah SWT.

Sumber: mysumbermaya

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*