‘Selamat Jalan Abg Atan..’ PengawaI KeseIamatan MninggaI 0tw Ke Tempat Kerja.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

‘Selamat Jalan Abg Atan..’ PengawaI KeseIamatan MninggaI 0tw Ke Tempat Kerja.

Bagan Serai – Seorang pengawaI keselamatan m4 vt setelah terbabit dalam kemaIangan jalan raya yang meli batkan sebuah motosikal dan sebuah kereta di Jalan Persekutuan berhampiran Sekolah Kebangsaan Teluk Medan Bagan Serai pada jam kira -kira 9.30 malam ini.

Arwh juga dikenali sebagai abang atan merupakan pengawaI keselamatan di Sekolah Kebangsaan Teluk Medan Bagan Serai dikatakan dalam perjalanan ke tempat bertugas.

Penvnggang Motosikal, Anuar Hasnawi, 43, yang beralamat di Kampung Parlt Gabis Bawah di Iaporkan mning gaI dvnia di tempat keja dian.

Difahamkan, my4tnya telah di bawa ke bahagian F0r3nsik Hspital Parlt Buntar untuk tujuan bdah s1a sat.

Salam Tkziah kepada seluruh ahli keluarga Anuar Hasnawi,semoga tabah, sabar dan redha diatas ujian ini.

Sebagai seorang yang beragama islam, marilah kita membaca surah Al Fatihah dan pahala bacaan itu kita sedekahkan kepada arwh Anuar Hasnawi, semoga arwh diletakkan di dalam golongan orang -orang yang beriman,beramal soleh serta golongan yang mendapat rahmat dan redha dari Allah SWT.

AL – Fatihah.

Sumber: penduduk bagan serai / dbongkar

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*