Pilu, Sabar 3 Tahun Tunang Isteri AjaI Di Pangkuan Suami Lepas 30 Minit Berkahwin

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Pilu, Sabar 3 Tahun Tunang Isteri AjaI Di Pangkuan Suami Lepas 30 Minit Berkahwin

Membayangkan akan mempunyai anak dan hidup bersama sampai ke usia tua, begitulah gambaran yang ada di benak fikiran pasangan pengantin selepas bernikah. Walau bagaimanapun jika takdir sudah tertulis, tiada sesiapa dapat menghalang perpisahan yang disebabkan oleh asbab ajal.

Seorang suami ini juga berdepan pengalaman yang cukup memberikan trauma apabila menyaksikan sendiri pemergian isteri tersayang depan mata.

Pengantin telefon ayah… Luahkan rasa bahagia dapat kahwin lepas 3 tahun tunang

Ketika kejadian trgis itu berlaku, pasangan mempelai berkenaan dikatakan pulang ke rumah mereka sekitar 25-30 minit selepas tamat acara perkahwinan.

Bahkan sebelum itu, pengantin perempuan bernama Nadia Taha sempat menelefon si ayah dan begitu bahagia berkongsikan perasaan gembira kerana selamat mendirikan rumah tangga dengan lelaki tercinta selepas 3 tahun mengikat pertunangan.

Bapa saksikan anak ajaI dalam baju pengantin

Melalui lap0 ran @middleeastin lagi, keadaan bertukar panik kerana Nadia dipercayai mengalami heart attck lalu menghem buskan nafas terakhir di pangkuan suami. Si bapa bergegas datang ke apartmen berkenaan dan hatinya ibarat berke cai 1001 melihat anak tersayang terbaring kaku dalam persalinan pengantin yang belum ditukar.

Jelas rakannya, wanita terba bit tidak menunjukkan apa-apa petanda pelik dan nampak sihat sahaja.

Nadia penghafal Al-Quran & sering solat awal waktu

Masih berusia 20 tahun, pemergian trgis itu terus ditangisi keluarga dan rakan terdekat. Dedah si bapa lagi, Nadia merupakan seorang penuntut jurusan di institusi pendidikan keagamaan dan juga menghafal kitab suci Al-Quran.

Bahkan Allahyarhamah juga patuh terhadap suruhan Islam termasuklah sentiasa solat di awal waktu.

Kredit : Portal middleeastin / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*