Anak Comel Ini Pergi Mengadap Ilahi Setelah Tertidur Selama Setahun Tak Bangun-Bangun.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Anak Comel Ini Pergi Mengadap Ilahi Setelah Tertidur Selama Setahun Tak Bangun-Bangun.

Setelah tertidur selama setahun sejak Julai tahun lalu, kanak-kanak lelaki yang dikenali sebagai Shaka dilap0rkan mengh3mbuskan n4fasnya yang terakhir kalinya.

Memetik lap0ran Lipvtan6, kanak-kanak berkenaan dilap0rkan sudah tertid0r sejak usianya memasuki lapan bulan dan tidak pernah bangun selepas itu.

Tertidur sejak umur 8 bulan.

Beri ta dvka itu diterima daripada laman TkTk milik b4yi berkenaan, @shaka_17 yang dimuat naik dengan kapsyen “Selamat jalan, surga menantimu nak.“

Menurut lap0ran, Shaka menghdap sndr0m ‘Sleeping Beauty’ dimana merupakan g4nngguan neuroI0gi yang menyebabkan penghdapnya mengaIami tidur dalam jangka masa lama.

Tidak pernah bangun.

Sepanjang setahun itu, Shaka dikhabarkan tidak pernah sekalipun bangun atau membuka matanya sehingga meningg4I dvnia pada usia 18 bulan.

Meskipun sentiasa tidur dan tidak meIakukan aktiviti seperti kanak2 lain, dia masih mampu makan dan minum apabila disuap oleh ibunya biarpun tidak terjaga atau membuka mata.

Akhirnya Anak Comel Ini dijemput ilahi

Terdahulu, kisah Shaka tuIar dalam kalangan netizen lndnsia kerana mengalami penyakt ga njil yang mengaki batkan dia tertidur selama setahun.

Salam takziah! Diharapkan kedua ibu bapa kanak-kanak comel ini tabah dan kuat menerima kenyataan pemergian anak mereka yang tersayang.

Sumber: Liputan6, TkTk Shaka /kongsisibomonicko

Pihak BicaraKini tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan melalui laman sosi al ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risi ko aki bat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*