Wanita Jumpa Mata Kail Dalam Makanan, Ini Reaksi Pengurus Restoran Bila Buat Aduan

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Wanita Jumpa Mata Kail Dalam Makanan, Ini Reaksi Pengurus Restoran Bila Buat Aduan

Negara kita ka.ya dengan pel bagai aneka jenis makanan yang di jual, sehingga ada yang memberi jol0kan “Malaysia syvrga makanan”. Makanan ini boleh di dapati di pel bagai tempat dan premis makanan, bermula dari setinggi-tinggi harga makanan di rest.oran mewah sehingga ke serendah rendah harga di gerai tepi jalan.

Pembandaran yang pesat menjadi kan kemunculan ramai peniaga makanan berbanding peniagaan yang lain kerana mereka berpandangan prospek ini lebih cerah dan mudah mendapat.kan keuntungan.

Seorang wanita ber depan de tik c3mas apabila dia menemui mata kail di dalam hidangan kari yang dipesan di sebuah restoran di percayai di Kuala Lumpur.

Bagaimanapun, wanita berkenaan ber syukur apabila ahli keluarganya tidak cede ra aki bat hidangan kari berserta mata kail itu.

Menurut laporan Sin Chew, wa nita ber kenaan membuat advan kepada pengurus restoran ber kenaan namun pihak berkenaan tidak mahu bertanggung.jawab.

Pada awal.nya, pelayan ter sebut menyalahkan tukang masak di.dapur namun apabila diketahui pengurus restoran berkenaan telah menyalah.kan pihak peng edar ikan pula.

Walau bagaimana pun, pengurus restoran ber kenaan me.minta maaf atas kesilapan itu dan memberikan diskaun sebanyak 60 sen kepada wa.nita tersebut.

“Mula mula kata salah pek.erja dapur, lepastu kata salah peng3dar pula. Nasib ayah saya tak ter cekik makan mata kail tu, tapi macam mana kalau hidang kan kat pelang.gan lain?” luahnya.

SUMBER: SinChew/Redaksi

Apa Pen.dapat An da? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Teri.ma Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung jawab lang.sung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Sementara itu, anda bo.leh baca juga kisah ki.sah lain yang menarik dan menghibu.rkan di bawah ini yang dikongsi kan se perti berikut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*