Walaupun Sudah Repvt, Anak Kucing Ini Masih Erat Memerlukan Begitu Kuat Ikatan Kasih Sayang Mereka

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Walaupun Sudah Repvt, Anak Kucing Ini Masih Erat Memerlukan Begitu Kuat Ikatan Kasih Sayang Mereka

Ikatan kasih sayang ibu dan anak tidak boleh dipisahkan. Ini kerana ibulah yang mengandungkan anak dan jiwa cinta dan kasih sayang sudah tentu sangat rapat selepas anak itu dilahirkan. Haiwan tidak terkecuali.

Hari ini kita akan berkongsi kisah menyayat hati tentang seekor kucing kecil yang berada di sebelah kucing m4 ti yang tinggal bersamanya, dan enggan pergi. Ternyata kucing yang mempunyai m4 ti ialah ibunya.

Seorang netizen telah menemui seekor ibu kucing terbiar m4 ti berumur beberapa bulan dan bertuIang, tetapi anak kucing liar ini masih berhimpit di sebelah

Dalam fikiran anak kucing itu, mungkin dia menyangka bahawa ibunya tidak meninggalkannya, tetapi hanya tidur. Anak kucing itu juga tahu ibu kucingnya tidak akan dapat membelai atau menjiIatnya lagi, dan tiada lagi sosok ibu untuk bermain.

Pada siang hari, anak kucing itu keluar bersendirian untuk mencari makanan, tanpa perlindungan ibunya. Kehidupan pasti sangat sukar baginya, tetapi dia masih perlu menjalani kehidupan yang kuat.

Pada waktu malam, dia akan kembali ke sisi ibunya dan tidur dengan tenang di sebelahnya. Kadang-kadang akan ada suara dari anak kucing itu dengan suara kecil yang mungkin akan mengatakan rintihan kepada ibunya yang tidak bangun, mungkin baginya, di mana ibunya adalah hatinya.

Sedih apabila mengetahui anak kucing itu tinggal kerana apa yang dia tahu ibunya sedang tidur, selain kem4 tian ibunya. Sama-sama kita doakan anak kucing ini terus kuat dan sihat.

sumber : facebook / 24newst

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*