Suami Tergamak Bak4r Rumah Sendiri Gara-Gara Salah Faham Dengan Isteri

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Suami Tergamak Bak4r Rumah Sendiri Gara-Gara Salah Faham Dengan Isteri

Sedangkan Iidah lagi tergigit, inikan puIa suami isteri. Namun, itulah bukan tiket mudah bagi sesama pasangan mendtangkan kecede raan kepada diri sendiri dan persekitaran.

Menurut lap0ran dari Sinar Harian, se0rang suami terg4mak memb4 kar rumahnya sendiri selepas berseIisih faham dengan isterinya.

Difahamkan kejdian berlaku di Kampung Kiukad Lot0ng, Tambunan, Sabah pada sekitar jam 10.30 malam kelmarin.

Suami meIe cur di bahagian badan

Ketua P01is Keningau, Deputi Superintendan Nor Rafidah Kasim berkata, mgsa lelaki berusia 61 tahun itu mengaIami kecede raan meIe cur di bahagian badan akib4t daripada perbuatannya sendiri.

“Hasil sia sa tan mendapati mgsa yang juga pemilik rumah berkenaan mengaIami kecede raan dan menurut sksi, badan mgsa meIe cur terkena api ketika sedang menya Iakan ap1.”kata Nor Rafidah.

Kata Nor Rafidah lagi, pihak p01is menerima panggilan telef0n daripada 0rang awam mengenai kejdian tersebut pada jam 10.36 minit maIam sebelum memakIumkan kepada pihak b0mba.

Pun begitu, isteri mgsa dila p0rkan berada dalam keadaan selamat kerana tidak berada di l0ka si kejdian dan rumah mereka musn4h diji Iat api selain sebuah kenderaan r0sak.

“Mgsa meIe cur di bahagian badan sebanyak 40 peratus manakaIa isteri mgsa selamat kerana tidak berada di l0kasi kejdian,” katanya lagi.

Sehingga kini, k3s tersebut masih dalam sia sa tan untuk mengenaI pasti punca sebenar kejdian dan anggaran kerug1an masih belum diketahui.

Sumber: Sinar Harian (Asyikin Asmin) / OMM

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*