Masuk Surau Terus Buat Sujud Syukur, Anak Sazali Samad Tak Percaya Dapat Keputusan Cemerlang SPM

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Masuk Surau Terus Buat Sujud Syukur, Anak Sazali Samad Tak Percaya Dapat Keputusan Cemerlang SPM

Tak din4fikan, hebat tekanan yang dihadapi oleh cal0n SPM 2021 seperti PDPR, kelas dan tuisyen online yang bersilih ganti. Namun di sebaiik semua itu, ramai ibu bapa berbangga apabila anak masing-masing berhasii membawa puiang keputusan cemeriang baru-baru ini.

Tahniah anakku… macam tak percaya dapat keputusan 9A SPM 2021.

SeIain pernah menjadi ja guh yang menakluki dunia bina badan, malah Sazali Samad juga merupakan ik0n bapa wajar dicont0hi. Buktinya dia turut bersama-sama meraikan kejayaan anaknya, Hisyamuddin yang diumum berjaya meraih keputusan 9A SPM di SMK Keramat Wangsa semalam.

Bukan setakat menang1s terharu… anak maIah sujud syukur di surau. Bukan setakat mengaIirkan air mata terharu sambil memeIuk ayah serta adiknya di atas pentas, malah Hisyamuddin juga dirakam masuk ke surau bagi melakukan sujud syukur. Ujar Sazali Samad, dia sangat bangga kerana berkat kesabaran belajar di rumah sepanjang musim PKP dulu membuahkan hasiI cemerlang buat anaknya.

Video:

Menitik air mata teng0k, terbaik id0la abang Sazali… selalu senyum & pandai didik anak. Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut tersentuh melihat detik kejayaan dikecapi Hisyamuddin sekali gus membanggakan keluarganya. Dalam pada itu, mereka turut memuji Sazali Samad sebagai ik0n sukan yang sangat humble serta bijak mendidik anak.

KOMEN NETIZEN

 

Kredit : TkTk sazali.samad / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*